Ovaj oglas je istekao!

RGB LED 2.0 zvučnici soundbar računala

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 462 puta
Šifra oglasa: 5032828

Cijena:
21,24 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Moguća dostava: Da

Opširnije o oglasu

RGB LED 2.0 zvučnici soundbar računala
Set od dva računalna zvučnika s mogućnošću pretvaranja u zvučnu traku. Zvučnici imaju Bluetooth funkciju koja vam omogućuje bežično povezivanje s uređajima i integrirano višebojno RGB LED osvjetljenje. Savršeno za igre i filmove: Osvjetljenje zvučnika pružit će nezaboravno iskustvo tijekom uzbudljivih igara u virtualnom svijetu. Gledanje znanstvenofantastičnih filmova i akcijskih scena s efektnim BLOW zvučnicima s pozadinskim osvjetljenjem poboljšat će prijem i uživanje u projekciji. Zahvaljujući ugrađenoj značajci Bluetooth, zvučnici vam omogućuju bežično povezivanje s Bluetooth uređajima. Osim toga, jedan od zvučnika ima regulator glasnoće koji nam omogućuje podešavanje zvuka na željenu razinu. Prednja ploča također ima ulaze za slušalice i mikrofon.
S ugrađenim Bluetooth zvučnicima pružaju bežičnu vezu s Bluetooth uređajima. Osim toga, jedan od zvučnika ima regulator glasnoće koji omogućuje podešavanje zvuka na željenu razinu. Prednja ploča također ima ulaze za slušalice i mikrofon.
– Sustav zvučnika: 2.0
– Bluetooth funkcija: DA
– Pozadinski zvučnici: RGB LED boje – Mogućnost spajanja oba zvučnika na jedan modul: 2IN1
– Napajanje: putem USB 5V DC
konektora – Kontrola glasnoće
: DA – Zvučnici: 2×2"
– Snaga: 2x3W (RMS)
– – Raspon frekvencije: 60Hz – 20KHz

– – Impedancija: 4 ohma
– – Dimenzije: 365 x 70 x 70 mm
– – Težina: 480g.

– Računalni zvučnici 2.0 soundbar Blow MS-28
– User Manual

Manufacturer Pack – Modern Speaker Kit 2.0 s 2×3 W RMS Power Perfect za igranje ♪ igara i filmova – Dvije mogućnosti instalacije – kao 2 odvojena zvučnika ili kao zvučna traka – AUX – Omogućuje vam povezivanje vanjskih izvora zvuka, kao što su: PC, prijenosno računalo, CD ili MP3 player (s utičnicom od 3,5 mm) – Bluetooth vam omogućuje reprodukciju glazbe iz pametnog pametnog telefoni ili tableti - RGB LED osvjetljenje ♪ Jednostavno je kontrolirati glasnoću na kućištu.