O nama ∣ Već 35 godina s vama

Oglasnik d.o.o. osnovan je 1989. godine u Zagrebu, a 11. veljače iste godine se pojavio prvi broj tiskanog Oglasnika na kioscima koji je u to vrijeme bio prva privatna novina - ne samo na našim prostorima nego i na području cijele istočne Europe!

Danas Oglasnik izlazi jednom tjedno (petkom), u prosjeku objavljuje oko 12.000 oglasa u svakom broju. Zahvaljujući stručnosti svojih djelatnika, kvalitetnim proizvodima i uslugama etablirao se kao jedan od lidera na tržištu oglašavanja.

Četiri godine zaredom, Oglasnik je osvajao zlatnu nagradu poslovnog portala Poslovna.hr te time učvrstio svoju poziciju među 500 najboljih hrvatskih tvrtki.

Zašto oglašavati u našim medijima?

Oglasnik grupacija, putem svojih tiskanih izdanja i internetskih stranica, osigurava najbrži i najlakši put do potencijalnih kupaca, a višegodišnje iskustvo u medijskom oglašavanju te zadovoljstvo partnera i vjernih korisnika jamstvo su kvalitete i pouzdanosti.

Na internetskoj stranici Oglasnik.hr objavljuje se više od 300.000 novih oglasa svakog mjeseca. Stranice Oglasnika godišnje posjeti više od 4 milijuna jedinstvenih posjetitelja, a više od 125 milijuna učitanih stranica govore u prilog aktivnosti korisnika (Izvor: Google Analytics, 2017. godina).

Osim tiskanih izdanja, Oglasnik grupaciju čine i internetske stranice: oglasnik.hr, posao.hr, boljiposao.com i auti.hr.

 

Posao u Oglasniku

Naš najveći kapital i kompetitivna prednost su stručni, motivirani i talentirani zaposlenici. Uz ostvarenje zadanih ciljeva, veliku pažnju posvećujemo profesionalnosti, predanosti poslu, pozitivnomu stavu i najvažnije: timskom radu. S našim zaposlenicima možemo savladati sve izazove!

Ako ste zainteresirani za rad u našem timu, javite se s otvorenom molbom na mail: [email protected]

 

Sve vaše komentare, prigovore i pohvale očekujemo na mail adresi: [email protected]