O nama

Tvrtka Oglasnik d.o.o. osnovana je 1989. godine u Zagrebu i bavi se novinsko-izdavačkom djelatnošću. Prvi broj tiskanog Oglasnika pojavio se na kioscima 11. veljače iste godine, brojao je 24 stranice, imao tjednu periodiku i u to vrijeme bio je prva privatna novina - ne samo na našim prostorima nego i na području cijele istočne Europe.

Danas Oglasnik izlazi dva puta tjedno (utorkom i petkom), u prosjeku objavljuje oko 22.000 oglasa u svakom broju te se zahvaljujući stručnosti svojih djelatnika, kvalitetnim proizvodima i uslugama etablirao kao lider na tržištu oglašavanja. Oglasnikova velika prednost leži u činjenici da je i jedini nacionalni oglasnik. Četiri godine za redom, Oglasnik je osvajao zlatnu nagradu poslovnog portala Poslovna.hr te time učvrstio svoju poziciju među 500 najboljih hrvatskih tvrtki.

Osim tiskanih izdanja, Oglasnik grupaciju čine i internetske stranice:
Oglasnik.hr, Posao.hr, Edukacija.hr, auti.hr

Na internetskoj stranici Oglasnik.hr objavljuje se više od 300.000 novih oglasa svakog mjeseca.

Stranice Oglasnika posjeti više od 473.000 jedinstvenih posjetitelja mjesečno, a više od 8,3 milijuna učitanih stranica govore u prilog aktivnosti korisnika (Izvor: Google Analytics).

Razvojni planovi uključuju održavanje visokih kriterija u pogledu kvalitete Oglasnikovih izdanja kao vodećih tiskovina i internetskih izdanja u Hrvatskoj. Novi izazovi i planovi usmjereni su u informatičku opremljenost, korištenje najmodernijih tehnologija te ulaganje u kvalitetan i stručan kadar.

Oglasnik grupacija, putem svojih tiskanih izdanja i internetskih stranica, osigurava najbrži i najlakši put do potencijalnih kupaca, a višegodišnje iskustvo u medijskom oglašavanju te zadovoljstvo partnera i vjernih korisnika jamstvo su kvalitete i pouzdanosti.

 

Vaše komentare, prigovore i pohvale očekujemo na mail adresi: oglasnik@oglasnik.hr.

Povratak na vrh