Ovaj oglas je istekao!

Zemljište Švica, cca 5000 m2 (Ličko- senjska županija)

VedranPetrovic (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Švica, Otočac, Ličko-senjska (Pogledaj na karti)

Telefon  098/914-4476

Oglas pregledan: 3315 puta
Šifra oglasa: 5247872

Cijena:
130.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: Građevinsko
Površina: 5.000,00 m²
Dozvole: vlasnički list

Opširnije o oglasu

Prodaje se građevinsko zemljište u Švici površine cca 5000 m2. Predmetna građevna čestica nalazi se u građevinskom području naselja.
U neposrednoj blizini lokacije prolazi autocesta Zagreb – Dubrovnik udaljenosti 3 min, naplatna postaja Otočac nalazi se na 3,5 km od predmetne lokacije. Sama lokacija je udaljena od Zagreba odnosno naplatne postaje Lučko 145 km ili cca 1h vožnje osobnim vozilom. Područje je poznato po sve većem broju luksuznih vila i kuća za odmor.

Zemljište se nalazi na mirnoj lokaciji na povišenom dijelu i nagibu te ima otvoren pogled na prekrasan pejzaž i Švičko jezero od kojeg ima svega nekoliko minuta lagane šetnje.
Idealno je za gradnju turističkih objekata sa dodatnim sadržajima, seoski turizam ili kuća za odmor. Lokacija je okružena netaknutom prirodom što omogućuje mir i nesmetano uživanje, ali i aktivni odmor s brojnim aktivnostima, uključujući ribolov, biciklizam, planinarenje, penjanje, fotografiranje te istraživanje doline rijeke Gacke.
Nalazi se u blizini turističkih središta poput NP Sjeverni Velebit, NP Plitvička jezera te Velebitskog utočišta za mlade medvjede u mjestu Kuterevo.
Grad Otočac je udaljen 10 minuta (6 km od lokacije) sa mnogobrojnim trgovinama i supermarketima ( Lidl, Plodine, Konzum ), kafiće te restorane u samom gradu i okolici te sve nužne sadržaje za život i lagodan odmor.
Zanimljive lokacije koje možete posjetiti su Vrila Gacke (izvorišta, jezerca i mlinovi za proizvodnju domaćeg brašna te kušanje svježe ulovljene pasrtve), Ličko Lešće gdje se nalazi Centar za autohtone ribe i rakove krških voda, uređena staza od Centra do arheološkog lokaliteta Pećina, izvora Gackine pritoke Kostelke i vidikovca.

Županija: Ličko - senjska
Udaljenosti od većih gradova i atraktivnih lokacija:
Naplatna postaja Otočac – silazak s autoceste: 3,5 km
Zagreb: 155 km
Lučko: 145 km
Rijeka : 104 km
Zadar: 139 km
Senj: 40 km
Otočac 6,2 km


Švica- rijeka Gacka- Švičko jezero- Švički slap
NP Plitvička jezera 65 km
NP Sjeverni Velebit 17 km
Kutarevo 10 km
Majerovo vrilo 18 km
Kuća Velebita- Krasno 16 km
Tvrđava Fortica – Otočac 6 km
Velebitsko utočište za mlade medvjede- Kuterevo 10 km
Gacko polje i okolica (Gacko polje, rijeka Gacka, cret u Čovićima, Majerovo vrilo, špilja Pećina i još nekoliko drugih špilja)