ZEMLJIŠTE SA PROJEKTOM ZA IZGRADNJU ŠEST STANOVA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Ika, Opatija - Okolica, Primorsko-goranska

Telefon  091/572-3281

Oglas je aktivan od 04.05.2024.
Oglas pregledan: 152 puta
Šifra oglasa: 5858510

Cijena:
450.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 988,00 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Ikaje stari ribarski gradić smješten nedalekoOpatije, između Ičića i Lovrana, u području Kvarnerskog zaljeva ispod planine Učke. Karakteriziraju ga mir i tišina koji vam omogućuju potpuno opuštanje od svakodnevne strke.

Prilika, upravo iznad Ike prodaje se atraktivno građevinsko zemljište površine 988 m2 sa lokacijskom dozvolom za izgradnju stambene zgrade sa šest stanova.

Lokacija ima izuzetnu prednost zbog svoje blizine Opatiji, ACI marine Ičići, plažama Ičići i Lovran, luksuznim hotelima, restoranima i šetalištima uz more. Zemljište je smješteno u mirnoj ulici, okruženoj zelenilom, obiteljskim kućama i kućama za odmor te tako pruža mir i privatnost u izgradnji stambene zgrade. Teren je blago nakošen, a sa samog terena pruža se prekasanpanoramski pogled. Pristupni putje uredan,struja i vodanalaze se do parcele. Izdana je lokacijska dozvola sa projektom za modernu zgradu sa šest stanova. Budući vlasnici stambenog prostora na pješačkoj su odaljenosti od samog centra Ike i plaže.

Projekt od 6 stanova:

3 stana; 71m2 stambenog prostora + 20m2 terase + 2 parkirna mjesta

3 stana; 39 m2 stambenog prostora + 18m2 terase + 1 parkirno mjesto

Ovo građevinsko zemljište predstavlja izvanrednu priliku za ostvarenje vaših građevinskih projekata. Uz svoju atraktivnu lokaciju, prekrasan pogled na kvarnerski zaljev, i blizinu plaža ova parcela je idealna za one koji traže priliku za investiranje ili prostor za izgradnju doma.

Vlasništvo je uredno. Zemljište nema nikakvog tereta.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385915723281
[email protected]
KARMEN CETINA
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga