ZEMLJIŠTE NA RUBU URBANIZACIJE SA POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Peruški, Marčana, Istarska

Telefon  091/590-1780

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 1168 puta
Šifra oglasa: 5796782

Cijena:
38.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: poljoprivredno
Površina: 1,04 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Smješteno na jugoistočnom dijelu poluotoka Istre, nalazi se šarmantna općina Marčana. Prožeta poviješću i ukrašena rustikalnom ljepotom, Marčana je utočište za one koji traže miran odmor u srcu Istre. Dok lutate selom dočekat će vas pogled na bogatu kulturnu baštinu kroz tradicionalne kamene kuće te uske uličice. Na samo 6 kilometara od Marčane nalazi se Duga Uvala. Naziv "Duga Uvala" u prijevodu na hrvatski znači "Dugi zaljev" i prikladno opisuje prekrasan zaljev koji se proteže duž obale. Uz koji Marčana ima karakteristike turističkog mjesta.

Nedaleko od općine Marčana točnije u naselju Peruški nalazi se ovo poljoprivredno zemljište. Kvadratura ovog zemljišta iznosi 1043m2. Zemljište ima pogled na more te se nalazi nedaleko od mora kao i centra naselja. Pristupni put je uredan te je dovoljne širine. Moguća je i kupnja susjednih poljoprivrednih parcela.

Navedeno zemljište nalazi se odmah uz pojas urbanizacije stoga u budućnosti postoji mogućnost da bude građevinske namjene. Što trenutno predstavlja priliku u smjeru investicije za budućnost. Trenutno je navedeno zemljište optimalno za bavljenje poljoprivredom ili uređenje u zemljište za odmor.

Vlasništvo je uredno. Zemljište nema nikakvog tereta.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju!



Kristijan Peruško
Asistent u posredovanju
+385 91 590 1780
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga