ZEMLJIŠTE GOSPODARSKE NAMJENE - PRETEŽITO ZANATSKE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vodnjan, Istarska

Telefon  098/174-8680, 097/683-3743

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 898 puta
Šifra oglasa: 5795399

Cijena:
111.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 1,94 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Nedaleko od predivne Jugozapadne obale poluotoka Istre smješten je grad Vodnjan, grad koje je bogat svojom povijesnom baštinom, kulturom, te predivno je lociran sa prelijepom starogradskom jezgrom. Starogradska jezgra i većina osnovnih potrebnih sadržaja u Vodnjanu smješteni su na prelijepom brdašcu koji pruža prelijepi pogled na more i Brijunsko otočje.

Upravo u Vodnjanu smješteno je građevinsko zemljište gospodarsko - proizvodne namjene, pretežito zanatske površine 1939 m2sa urednim pristupnim makadamskim putem, dok je asfaltirana glavna cesta na 5 metara od zemljišta. Sva neophodna infrastruktura se nalazi u neposrednoj blizini, dok je samo zemljište smješteno u industrijskoj zoni zajedno sa građevinama raznih djelatnosti i uredno je održavano. Sa zemljišta se pruža pogled na more i Brijunski arhipelag.

Navedena nekretnina predstavlja jedinstvenu nekretninu zbog svoje lokacije, prostranosti, blizine popratnih sadržaja, iskoristivosti i potencijala, te pruža budućem kupcu ili kupcima odličnu investiciju za izgradnju u komercijalne svrhe.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga