Zagreb, Šestine – Građevinsko zemljište s projektom za gradnju stambenog...

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Šestine, Podsljeme, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 333 puta
Šifra oglasa: 5840264

Cijena:
390.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 1.527,00 m²

Opširnije o oglasu

Opisano zemljište na Šestinama u Podsljemenskoj zoni u Zagrebu predstavlja atraktivnu investicijsku priliku za gradnju stambenog objekta. Evo sažetog opisa zemljišta:

Površina zemljišta: Zemljište ima ukupnu površinu od 1527 m2.
Građevinska dozvola: Posjeduje građevinsku dozvolu za izgradnju stambenog objekta s bruto razvijenom površinom (BRP) od 400 m2, s tri stana.
Lokacija: Smješteno je na atraktivnom podsljemenskom predjelu grada Zagreba u neposrednoj blizini Šestinske crkve. Lokacija je mirna, s širokom pristupnom cestom, a zemljište je ravno.
Konfiguracija terena: Zemljište ima povoljnu konfiguraciju terena, što ga čini idealnim za gradnju. Otvoren pogled na Medvednicu dodatno povećava atraktivnost lokacije.
Dozvoljeni objekti: Građevinska dozvola obuhvaća planiranje stambenog objekta s tri stana raspoređena na prizemlju i prvom katu, uz garaže i vanjska parkirna mjesta.
Zona gradnje: Većina zemljišta (cca 1180 m2) nalazi se u zoni stambene gradnje S, s urbanim pravilima 2.1, dok je ostatak u zelenoj zoni Z, s urbanim pravilima 1.1.
Građevinska pravila: U zoni stambene gradnje najmanja građevinska čestica iznosi 800 m2, najveći koeficijent izgrađenosti (KI) je 0,5, najveći BRP je 400 m2, a najveća visina dozvoljena je za dvije nadzemne etaže.
Priključci: Parcela ima sve potrebne priključke (struja, voda, plin, kanalizacija).
Okolina: Zemljište se nalazi u blizini javnog prijevoza, dućana, vrtića, škole i drugih sadržaja potrebnih za kvalitetan obiteljski život.

Uz plaćene komunalne doprinose, građevinsku dozvolu i već pripremljen projekt, ovo zemljište pruža sve potrebne elemente za uspješnu izgradnju stambenog objekta na traženoj lokaciji.

Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385914339933
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent55509
Direktan link: https://regent.hr/property/zagreb-sestine-gradevinsko-zemljiste-s-projektom-za-gradnju-stambenog-objekta/

Regent agencija za nekretnine


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga