Ovaj oglas je istekao!

Zagreb, Gračani, građevinsko zemljište 867 m2, projekt

AGATHIAS d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Gračani, Podsljeme, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/411-2000

Oglas pregledan: 237 puta
Šifra oglasa: 5089948

Cijena:
220.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: Građevinsko
Površina: 867,00 m²
Dozvole: vlasnički list, građevinska dozvola

Opširnije o oglasu

Zagreb, Gračani, građevinsko zemljište 867 m2, projekt
U zagrebačkom gradskom naselju Gračani prodaje se zemljište ukupne površine 867 m2. Zemljište se sastoji od dvije katastarske čestice. Prvo ima površinu 298 a drugo 569 m2. Prema GUP-u grada Zagreba, prema korištenju i namjeni prostora, obje katastarske čestice spadaju u S zonu odnosno imaju stambenu namjenu ( označeno žutom bojom). Od infrastrukture do terena se nalaze struja, voda, kanalizacija, plin te telefon. Na parceli se trenutno nalazi stariji stambeni objekt za rušenje u koji je proveden većidio infrastrukture.
Za ovu nekretninu je napravljen idejni projekt za dvije zgrade te je ishođena građevinska dozvola.
Prema projektu, obje zgrade se sastoje od dvije etaže tj. od prizemlja i uvučenog kata te bi prema planu trebale biti izgrađene svaka na svojoj katastarskoj čestici.
Prva zgrada ima bruto površinu 147 m2 a riječ je o samostojećoj kući s okućnicom U prizemlju se nalaze natkriveni ulaz, ulaz, kupaonica, terasa, garaža, dnevni boravak, hodnik, ostava, kuhinja i blagovaonica. U uvučenom katu se nalaze 2 terase, 3 spavaće sobe,kupaonica te hodnik i stubište.
Druga zgrada ima bruto površinu 284 m2 a riječ je o kući s dva stana s okućnicama. U prizemlju se nalaze dva garažna mjesta te ulazi u oba stana. Stan S1 u prizemlju ima ulaz, spavaću sobu,kupaonicu, ostavu, kuhinju, blagovaonicu, dnevni boravak i terasu. Na uvučenom katu, pripadaju mu dvije spavaće sobe, kupaonica, garderoba, hodnik, stubište te terasa. Stan S2 u prizemlju ima natkriveni ulaz, ulaz, kupaonicu, ostavu, kuhinju, blagovaonicu, dnevni boravak i terasu. Na katu se nalaze tri spavaće sobe, hodnik i stubište, kupaonica te terasa.
Vlasnik zemljišta je fizička osoba. Vlasnički dio je 1/1. Aktivnih plombi te tereta nema.
U neposrednoj blizini ovog zemljišta se nalaze dječji vrtić te osnovna škola, Meridijan 16 shopping centar, autobusna i tramvajska stanica, Žičara Sljeme te planinarske staze koje vode na Medvednicu. Do središta grada je potrebno svega desetak minuta vožnje.
Ova nekretnina je idealna za investitora koji planira izgraditi zgradu prema postojećem projektu s tri stambene jedinice te ih po izgradnji staviti na tržište u prodaju ili najam.