VELIKO POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE U LIŽNJANU

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Ližnjan, Istarska

Telefon  097/642-0133

Oglas je aktivan od 24.03.2024.
Oglas pregledan: 882 puta
Šifra oglasa: 5802399

Cijena:
99.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: poljoprivredno
Površina: 2,39 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Ližnjan je slikovito ribarsko selo smješteno na malom poluotoku na jugu Istre. Okruženo čistim modrim morem i s prekrasnim pogledom na Kvarnerske otoke, ovo mjesto odiše ljepotom prirode. Svojim 28 km prekrasnih i netaknutih stjenovitih plaža, Ližnjan pruža idealno okruženje za ljubitelje prirode i mira. Podmorje u okolici obiluje raznolikim morskim životom te skriva zanimljive lokacije poput potopljenih brodova, među kojima se ističe talijanska krstarica "Cesare Rossarol", koja privlači brojne ronioce. Ovaj skroviti kutak nudi nezaboravno iskustvo netaknute prirode, čistog mora i razvedene obale te pruža jedinstven doživljaj svakom posjetitelju.

Upravo u neposrednoj blizinicentra mjesta Ližnjana smještena je ova poljoprivredna parcela na rubu urbanizacijepovršine 2388m². Dimenzije parcele su 15x150 metara. Na parceli je trenutno velika količina stabala i raslinja koje je potrebno ukloniti kako bi se očistila i pripremila za daljnje aktivnosti. Parcela ima pristupni put s dvije strane, što olakšava pristup i omogućava veću fleksibilnost pri planiranju i korištenja zemljišta. Zemljište je udaljeno od mora 1100 metara a od centra Ližnjana samo 300.

Navedeno zemljište predstavlja veoma zanimljivu nekretninu na odličnoj lokaciji, te budućem kupcu nudi mogućnost uživanja u istom u razne namjene, da li za uživanje u istom u smislu boravljenja u prirodi sa svojim najmilijima, da li za obradu i bavljenje raznim poljoprivrednim djelatnostima, ali i mogućnost prodaje čestica ako postoji želja za manjom površinom, te bržem povratu uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385976420133
[email protected]
Asistent u posredovanju
Marko Ostojić

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga