Veliko građevinsko zemljište sa starom kućom - Gračec

Dom ekspert d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Gračec, Brckovljani, Zagrebačka

Telefon  01/2013-007

Oglas je aktivan od 30.01.2024.
Oglas pregledan: 88 puta
Šifra oglasa: 5620693

Cijena:
490.320 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 16.344,00 m²
Dozvole: vlasnički list

Opširnije o oglasu

Prodaje se veliko zemljište uz glavnu cestu u naselju Gračec u općini Brckovljani.

Zemljište se sastoji od 4 parcele ukupne je površine 16344 m2, od čega je 13644 m2 građevinsko, a 2710 m2 poljoprivredno.

S desne strane na zemljištu smještena je stara obiteljska kuća površine površine 150 m2 i štagalj površine 134 m2. Oba objekta građena su prije 1968. i imaju uporabnu dozvolu kao i priključak struje i vode.

Zemljište je nepravilnog oblika i smješteno je na blago povišenom terenu. Veći dio zemljišta koji je u građevinskoj zoni s jedne strane se proteže uz glavnu cestu dužinom od cca 110 m, dok se cijelom lijevom stranom proteže uz zajednički pristupni put koji dijeli sa još dva suvlasnika okolnih parcela.

Namjena je mješovita, pretežito stambena.

Unutar granice građevinskog područja zemljište se može parcelirati samo u svrhu osnivanja
građevnih čestica.

U okviru građevinskih područja naselja mogu se graditi stambene, stambeno-poslovne, poslovne, pomoćne, gospodarske grañevine, manji pogoni, pilane, građevine motela, hotela, prateći sadržaji i škole, vrtići, upravne građevine, crkve, trgovine, turistički, ugostiteljski, komunalni građevine i uređaji te ostale građevine koje služe funkcioniranju naselja.

Na jednoj građevnoj čestici u zonama građevinskog područja može se graditi samo jedna stambena, jedna stambeno-poslovna ili jedna poslovna građevina, a uz nju mogu se graditi pomoćne, gospodarske i manje poslovne građevine koje sa stambenom građevinom čine jednu funkcionalnu cjelinu.

Bruto izgrađenost građevne čestice u naseljima sa stambenim i pomoćnim građevinama iznosi najviše 30%, a sa stambenim, pomoćnim i poslovnim sadržajima 40 % od ukupne površine čestice, izuzev ako se radi o rekonstrukciji povijesnih ili drugih zaštićenih dijelova naselja gdje izgrađenost može biti veća, ali ne veća od zatečene.

Zemljišnoknjižni izvadak je uredan i moguća je kupovina kreditom banke.

Agent: Ana Jelečević
MOb: 098 358 247
Email: [email protected]

ID KOD AGENCIJE: 1851

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga