VELIKO GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE SA GRAĐEVINSKOM DOZVOLOM U SREDIŠNOJ ISTRI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Kranjčići, Svetvinčenat, Istarska

Telefon  091/572-3281

Oglas je aktivan od 26.04.2024.
Oglas pregledan: 76 puta
Šifra oglasa: 5849650

Cijena:
520.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 27,28 m²
Dozvole: građevinska dozvola, građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Svetvinčenat, Savičenta i San Vincenti, tri su naziva istog mjesta, kojima je polazište u imenu zaštitnika, hispanskog mučenika sv. Vincencija po kojemu nosi naziv jedna od pet crkvi koje se nalaze u mjestu. Na krševitoj visoravni okružen šumama, pašnjacima i vinogradima, sa svojim kaštelom, crkvama i zvonikom smjestio se Svetvinčenat. Svetvinčenat ne krase samo prirodne ljepote, već i bogate kulturne manifestacije, eno i gastro turizam te iznimna ponuda aktivnog odmora u prirodi.

Upravo u okolici Savičente nudimo izvrsnu priliku za kupnju građevinskog zemljišta i poljoprivredno zemljšta od 27283 m2. Građevinsko zemljište od 10 353 m2 sa građevinskom dozvolom za gradnju ukupno 300 m2 stambeno-turističkog prostora, sa kućom od 69 m2, vila od 240 m2 sa bazenom. Cijelo imanje je smješteno na mirnoj lokaciji okruženo šumom te u potpunosit ograđeno što garantira budećem vlasniku privatnost. Budući vlasnik može izgraditi impresivnu suvremenu kuću s malim utjecajem na okoliš, seosko imanje koje može samostalno funkcionirati, a da je istovremeno korišten suvremeni arhitektonski izričaj koji je baziran na lokalnoj arhitekturi i naslijeđu. Mjesto u kojem će se on sa svojom brojnom obitelji i još brojnijim prijateljima osjećati dobro, gdje će se družiti i koje će im svima pomoći da pobjegnu od svakodnevice i gradskog načina života. Budući kupac uz građevinsku parcelu dobiva i poljoprovrednu parcelu na kojima je zasađeno raznih voćaka, smokve, šljive, trešnje, jabuke, masline.

Zemljište se nalazi na 14 km od Rovinja i 18 km od Pule.

Na navedenom zemljištu prijedlog je izgraditi impresivnu suvremenu kuću s malim utjecajem na okoliš gdje će vlasnik uživati na mirnoj i privatnoj parceli te svoju nekretninu prilagoditi upravo svojim potrebama.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385915723281
[email protected]
KARMEN CETINA
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga