UREDNO GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE NA MIRNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Juršići, Svetvinčenat, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 976 puta
Šifra oglasa: 5796562

Cijena:
68.900 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 656,00 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Istarska županija slovi kao jedna od najpogodnijih regija za život, te pruža mnoge prirodne lijepote potkrijepljene sa toplom mediteranskom klimom i jako srdačnim domicilnim stanovništvom.

Upravo u Istri odnosno u neposrednoj blizini grada Vodnjana u mirnom naselju na odličnoj lokaciji smješteno je ovo građevinsko zemljište površine 656 m2. Zemljište je pravokutnog oblika, urednog je pristupnog puta sa asfaltirane ceste i spremno za ishodovanje građevinske dozvole. Infrastruktura se nalazi na samom ulazu u česticu, te je zemljište veoma ravne površine i odlične geografske orijentacije tako da je jako osvijetljeno tokom cijelog dana i ograđeno je betonskim zidićem. Zemljište se također nalazi na jako mirnoj lokaciji, a opet blizu svih popratnih sadržaja od trgovine, kafića, restorana, šetališta, šumice, parka i tako dalje.

Navedeno zemljište s obzirom na lokaciju, površinu i cijenu predstvalja veoma zanimljivu investiciju budućem kupcu u svezi gradnje objekta i uživanja u istom u smislu obiteljskog života, a isto tako i gradnje objekta za bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja te brzom povratu uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga