U Bilicama zemljište ukupne površine 10.312 m2 pogodno za stambenu izgradnju

METROPOLA IN nepremičnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Bilice, Šibenik - Okolica, Šibensko-kninska (Pogledaj na karti)

Telefon  +386 41 773 257

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 1106 puta
Šifra oglasa: 5839807

Cijena:
95 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: Građevinsko
Površina: 10.312,00 m²

Opširnije o oglasu

Prodaje se zemljište za stambenu izgradnju u Bilicama kod Šibenika površine 10.312 m2.

Zemljište je udaljeno samo 4,5 km od mora. Nalazi se u neposrednoj blizini priključka autoceste na autocestu A1 te u neposrednoj blizini Jadranske magistrale.

Prednosti ove lokacije su što u blizini nema industrije i industrijskih zona, pa su Bilice okružene netaknutom prirodom, s druge strane, nalaze se u neposrednoj blizini turističkih središta Šibenika i Skradina te Nacionalnog parka Krka.


Lokacija je posebno pogodna za mještane koji svoj dom žele pronaći izvan gradske vreve Šibenika, s druge strane, Bilice su udaljene samo cca. 8 km od Šibenika.

Osim stambene izgradnje moguća je i gradnja za turizam kao npr izgradnja devetnaest modularnih kuća s restoranom, parkirnim mjestima i zelenim površinama. Već je izrađeno idejno rješenje s prikazom razvojne situacije i prostora u većem mjerilu s opisom modularnih objekata.

OPREMA ZEMLJIŠTA:

- Uz zemljište je asfaltirana cesta, a s druge strane su novoizgrađene kuće.

- Postoje elektroinstalacije, vodovod i telekomunikacijski priključci.

- Naselje ima organiziranu komunalnu opskrbu: vodoopskrbu i odvoz i odvoz otpada. Kanalizacije nema, ali u okolici postoje septičke jame s više odjeljaka.


Cijena: 95 EUR/m2

Duž cijele obale Bilica nalaze se prekrasne plaže i niz slikovitih uvala na kojima nema gužve ni u jeku turističke sezone. Uz plažu ima dosta parking mjesta, more je plitko i stoga idealno za obitelji s djecom. Područje nudi aktivan odmor s brojnim aktivnostima, uključujući jedrenje, biciklizam i planinarenje, planinarenje, kajak, surfanje te nogomet i košarku. U Bilicama se nalaze plaže: Mikulandre, Šparadići, Vrulje i Kalauzovac. Prednosti ove lokacije su što u blizini nema industrije i industrijskih zona, pa su Bilice okružene netaknutom prirodom, s druge strane, nalaze se u neposrednoj blizini turističkih središta Šibenika i Skradina te Nacionalnog parka Krka.


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga