U Bilicama se prodaje zemljište ukupne površine 10.312 m2 pogodno za stambenu iz

METROPOLA IN nepremičnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Bilice, Šibenik - Okolica, Šibensko-kninska (Pogledaj na karti)

Telefon  +386 41 773 257

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 494 puta
Šifra oglasa: 5839807

Cijena:
95 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: Građevinsko
Površina: 10.312,00 m²

Opširnije o oglasu

U Bilicama se prodaje zemljište ukupne površine 10.312 m2 pogodno za stambenu izgradnju.

Uz zemljište je asfaltirana cesta, a sa druge strane su novoizgrađene kuće. Postoji elektroinstalacija, vodovod i telekomunikacijski priključci. Kanalizacije nema, ima nekoliko pregradnih septičkih jama. Naselje ima organiziranu komunalnu opskrbu: vodoopskrbu te odvoz i odvoz otpada.

Zemljište se nalazi u neposrednoj blizini autoceste A1 i Jadranske magistrale te je udaljeno svega 4,5 km od mora.

Osim stambene izgradnje moguća je i turistička gradnja, npr. izgradnja devetnaest modularnih kuća s restoranom, parkirnim mjestima i zelenim površinama. Već je izrađeno idejno rješenje s prikazom razvojne situacije i prostora u većem mjerilu s opisom modularnih objekata.

Cijena: 95 EUR/m2

Kopneno Bilice graniče sa Šibenikom, a s morske strane gradom Skradinom, a udaljene su svega nekoliko kilometara od Nacionalnog parka Krka.

Duž cijele obale Bilica nalaze se prekrasne plaže i niz slikovitih uvala na kojima nema gužve ni u jeku turističke sezone. Uz plažu ima dosta parking mjesta, more je plitko i stoga idealno za obitelji s djecom. Područje nudi aktivan odmor s brojnim aktivnostima, uključujući jedrenje, biciklizam i planinarenje, planinarenje, kajak, surfanje, kao i nogomet i košarku. U Bilicama se nalaze plaže: Mikulandre, Šparadići, Vrulje i Kalauzovac. Prednosti ove lokacije su što u blizini nema industrije i industrijskih zona, pa su Bilice okružene netaknutom prirodom, s druge strane, nalaze se u neposrednoj blizini turističkih središta Šibenika i Skradina te Nacionalnog parka Krka.


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga