SESVETE, INDUSTRIJSKA ULICA, GRAĐ. ZEMLJIŠTE 3200 M2, POSLOVNA ZONA

Best Croatian Properties (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Sesvete, Grad Zagreb

Telefon  091/445-5153, 095/855-9812

Oglas je aktivan od 11.04.2023.
Oglas pregledan: 702 puta
Šifra oglasa: 5247675

Cijena:
640.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: Građevinsko
Površina: 3.234,00 m²
Dozvole: vlasnički list

Opširnije o oglasu

*** KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU
 
Izvrsna prilika za ulaganje u građevinsko zemljište gospodarske namjene u Sesvetama! Prodajemo zemljište površine 3200m2, smješteno uz prometnicu u Industrijskoj ulici, Sesvete.
Parcela se sastoji od jedne čestice pravokutnog oblika, s dimenzijama od oko 100 x 35 metara. Uz parcelu je osigurana sva potrebna infrastruktura kao što su voda, struja i plin.
Zemljište se nalazi u zoni Urbanističkog plana uređenja \"Gospodarska zona Sesvete - Sjever\" te se prema planu mogu graditi nove i zamjenske građevine ugostiteljske, poslovne, uredske, trgovačke i uslužne namjene. Također, mogu se graditi građevine za istraživačke centre, škole vezane za gospodarske djelatnosti, tehnološke parkove, rasadnike, izložbeno-prodajne prostore i manje parkovne površine.
Urbana pravila za gradnju novih građevina omogućavaju gradnju više samostojećih građevina na jednoj građevnoj čestici te najmanju površinu građevne čestice od 2.000 m2.
Najveća visina građevine je podzemna etaža i tri nadzemne etaže, a najmanja širina građevne čestice na regulacijskoj liniji je 20 m.Najveća izgrađenost građevne čestice iznosi 40%, a najveći koeficijent izgrađenosti je 1,0. Građevni pravac od regulacijske linije udaljen je najmanje 12 m, a najmanja udaljenost građevine od međe susjedne građevne čestice je h/2, ali ne manje od 3.0 m. Prirodni teren mora biti najmanje 35% površine građevne čestice. Potreban broj parkirališnih ili garažnih mjesta mora biti osiguran na građevnoj čestici prema normativima. Prateći skladišni prostor može biti površine do 20% ukupnog GBP-a poslovne ili proizvodne građevine.
Ova parcela se nalazi u blizini ulice Ljudevita Posavskoga te mnogih sadržaja i tvrtki. Vlasništvo je uredno i bez tereta, a zbog daljnjeg planiranja budućih prometnica, parcela će biti još povoljnijeg položaja pošto će biti na uglu dvije prometnice.
Ovo je odlična prilika za ulaganje u perspektivno građevinsko zemljište, a uz njega ili odvojeno je moguće kupiti parcelu preko puta ceste, velićine 3800 m2.
Cijena ovog zemljišta je 640 000 eura, te zainteresirane kandidate sa dodatnim pitanjima molimo da se jave na kontakt telefon kako bi smo Vam odgovorili na Vaša pitanja.
HRVOJE (095 5090 569)
e-mail: [email protected]
*** KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga