SENJ, STINICA građevinski teren 2.red od mora

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Stinica, Senj, Ličko-senjska

Telefon  098/935-4007

Oglas je aktivan od 24.01.2024.
Oglas pregledan: 1336 puta
Šifra oglasa: 5614354

Cijena:
220.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 1.148,00 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Građevinsko zemljište koje se nalazi u drugom redu na samo 25m od mora, s građevinskom dozvolom za obiteljsku kuću s prizemljem i još dva kata (P+2), predstavlja izvanrednu priliku za izgradnju nekretnine uz obalu. Ovo zemljište se nalazi u malom i mirnom mjestu koje je smješteno uz more, nedaleko trajektne luke i mjesta Stinica. Ovo područje karakterizira tišina i priroda, stvarajući idilično okruženje za život ili odmor.
Zemljište se ističe svojom blizinom moru, što omogućava neometan pristup plaži i prekrasnom pogledu na more. S obzirom na svega nekoliko kuća u okolini, ovo mjesto pruža osjećaj privatnosti i ekskluzivnosti. Lokacija je idealna kako za izgradnju obiteljske kuće, tako i za razvoj turističke nekretnine ili vikendice.

Građevinska dozvola za obiteljsku kuću s prizemljem i dva kata omogućava vlasnicima da iskoriste potencijal zemljišta na najbolji mogući način. Ovo je izvrsna prilika za one koji traže mirno mjesto uz more, a istovremeno žele imati mogućnost gradnje višekatne kuće.

Ovo građevinsko zemljište privlači pažnju ne samo zbog svoje funkcionalnosti i potencijala za izgradnju, već i zbog svoje slikovite i tihe okoline. S obzirom na svoju blizinu moru i okolne prirodne ljepote, ovo zemljište predstavlja odličnu investiciju za one koji žele uživati u obali Jadranskog mora, bilo kao stalno mjesto boravka ili kao destinaciju za odmor.

Za sve informacije kontaktirajte agenta

ID KOD AGENCIJE: 2169

Nadija Brnelić
Voditelj ureda
Mob: +385 98 9354 007
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga