Senj - građevinsko zemljište blizu mora i centra. Pogled na more, Nehaj

Lokacija  Senj, Ličko-senjska (Pogledaj na karti)

Telefon  +46 76 345 43 47

Oglas je aktivan od 18.04.2024.
Oglas pregledan: 5192 puta
Šifra oglasa: 4778517

Cijena:
47.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: Građevinsko
Površina: 356,00 m²
Dozvole: vlasnički list

Opširnije o oglasu

Lokacijska informacija dostupna, saljem na upit
Cijena nije fiksna! Koeficijent izgrađenosti 40%, max 3 etaže. Za kuću ili 2-3 stana.
Na slikama prijedlozi gradnje-idejna rjesenja
Blizu osnovne škole i nogometnog igrališta.
Kanalizacija, struja voda prolaze uz teren
Upit preko mejla oglasnikovog portala.
Najbolja je novogradnja.
Velika je potraznja kuca za odmor sa bazenom u senju. Mozete iznajmiti kucu u senju za 2500-3500 € za tjedan dana. Popunjenost do 6 mjeseci, s tim da se moze iznajmljivati i tijekom cijele godine i lovcima. Na samo 5 minuta pjesice do mora i strogog centra senja
Kupite ovo zemljiste i sagradite kucu u uzem dijelu grada senja
Mirna i lijepa lokacija u gradu senju
Blizu mora i povijesne jezgre grada, na samo 10 minuta pješice.
Kanalizacija struja voda kraj terena.
Iskop ima, ravan teren. Na vec iskopanom dijelu-kaskadi se moze graditi 9 metara visine objekat na 3 etaze plus krov.
Iza iskopanog dijela ima jedan manji neiskopani dio gdje se moze napraviti bazen sa pogledom na more, terasa ili jacuzzi.
Pogled na more i pogled na tvrđavu nehaj i zelene površine.
Može se napraviti bazen iza kuće sa pogledom na more na neiskopanoj kaskadi sa pogledom na more i tvrdjavu nehaj iz 15. Stoljeca, a može bazen i ispred kuće do ceste. Pogled na more iz buduceg 1. i 2. Kata do ceste kao kod susjeda.
Slobodan pogled ispred kuće
Dozvoljena gradnja do 3 kata
Dozvoljena maksimalna visina do vijenca je 9metara plus krov. Moze se graditi sasvim novi objekat, prizemnica katnica ili 2-3 stana. Susjedi imaju krasne kuce na 3 etaze sa balkonima sa pogledom na more-mozete sagraditi iste ili slicne. Iskop postoji a teren se proteze i na neiskopani dio-kaskadu iznad iskopa gdje se moze smjestiti terasa ili bazen-moguce i nadozidati bazen elementima kako su pojedini senjani rijesili gradnju bazena bez iskopa.
Gradnja garaze ili parkinga dozvoljena direktno od ceste. Moze se napraviti krasan i veliki objekat. Objekat se moze graditi odmah na vec postojecem iskopu bez dodatnih iskopa sa visinom objekta 9metara plus krov. Znaci moze se graditi vec na danasnjem iskopu sto je u naravi bolje-ljepsi pogled i bez dodatnih troskova iskopa.
Mirna i tiha ulica. Krasni susjedi.
Stara gradsjka jezgra, 3 velike prodavnice, bolnica škola vrtić policija, muzej restorani i kafići, more i plaže u blizini
U senju vlada nestasica gradjevinskih zemljista, samo ima 2-3 dostupna. Ovo je najjeftinije gradjevinsko zemljiste u gradu
Prednost ovog zemljista je da ovdje dobijete da gradite svoj objekat sam ili sa 2-3 partnera i dobijete novogradnju, koja je gradjena po svim standardima i kvaliteti.
Telefon:0046763454347, viber i whatsapp dostupni
Grad Senj je 3000 godina star grad. Senj je grad u naravi bez kise ljeti, sa puno suncanih dana za uzivanje. Grad je bogat sa kulturnim povijesnim zabavnim i sportskim dogadjanjima tijekom cijele godine. Jeftin grad za zivjeti. Kristalno cisto more.
Blizina za jednodnevne izlete
Zagreb Plitivce


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga