PROSTRANO ZEMLJIŠTE DO URBANIZIRANOG SA POTENCIJALOM ZA INVESTICIJU

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Šijana, Pula, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 986 puta
Šifra oglasa: 5796757

Cijena:
86.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: poljoprivredno
Površina: 9,50 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Na samom jugu Istarskog poluotoka smješten je jedan mali starorimski gradić zvan Pula. Pula je bogata svojom baštinom i starim Rimskim infrastrukturama i ostavštinama koje joj daju poseban ugođaj pri uživanju u ovom predivnom gradu koji postepeno u zadnjih desetak godina postaje jedna od vodećih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

Upravo u Puli odnosno u Šijani smješteno je ovo poljoprivredno prostrano zemljište površine 9 500 m2. Zemljište se nalazi tik uz autocestu, a graniči se sa urbaniziranim zemljištima na kojima su već izgrađene obiteljske kuće te postoji mogućnost da u skorijoj budućnosti i ono samo bude urbanizirano. Zemljište osim potencijalne mogućnosti za urbanizacijom u budućnosti posjeduje i mogućnost za investicijom u smislu postavljanja nekoliko reklamnih bilborda i iznajmljivanja istog pošto se nalazi tik do auto ceste što jamči brzi povrat uloženih sredstava.

Navedeno zemljište predstavlja izuzetan potencijal za investiciju što u smislu blizine autoceste, zračne luke, grada Pule, velike površine i poslovne mogućnosti, tako i jer se nalazi do urbaniziranih zemljišta.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:
+385981748680
[email protected]
DEAN ŽUNIĆ
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga