PROSTRANO GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE ZA INVESTICIJU

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Žminj, Istarska

Telefon  099/598-7784

Oglas je aktivan od 05.04.2024.
Oglas pregledan: 104 puta
Šifra oglasa: 5818042

Cijena:
860.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 15,14 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Istarska županija slovi kao jedna od najpogodnijih regija za život te pruža mnoge prirodne lijepote potkrijepljene sa toplom mediteranskom klimom i jako srdačnim domicilnim stanovništvom. U samom centru Istre okružena zelenilom, bogatim plodnim poljima, vrijednim i poduzetnim domicilnim stanovništvom, smjestila se Općina Žminj koja kroz godine u godine ulažući u svoj sadržaj i infrastrukturu postaje sve traženije mjesto za obiteljsko stanovanje i veoma tražena destinacija za ulaganje i investiranje.

U neposrednoj blizini samog centra naseljaŽminjna veoma mirnoj lokaciji smjestilo se ovograđevinsko - poljoprivredno zemljištepovršine15.136 m2. od čega je građevinko oko 6.500 m2.Zemljište se sastoji od više čestica koje čine pravokutni oblik, ravne površine s blagim padom prema jugo istoku. Zemljište posjeduje dva pristupna puta od kojih je jedan direktan sa asfaltirane ceste. Zemljište se nalazi u stambenoj zoni .Sva potrebna infrastruktura se nalazi u blizini od ulaza na zemljište.


ISTAKNUTO:


Udaljenost od Žminja 300 m
Infrastruktura u blizini
Uredno vlasništvo
Pristupni put s dvije strane



Navedeno zemljište predstavlja veoma atraktivnu nekretninu na mirnoj lokaciji, te zbog svoje površine, prostranosti i mogućnosti pruža budućem kupcu veliku mogućnost uživanja u istoj u smislu obiteljskog života te mogućnosti investicije u gradnju većeg broja stambenih objekata.

ZA SVE DODATNE INFORMACIJE:

Luka Žunić
Licencirani agent
+385 99 598 77 84
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga