PROSTRANO GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Loborika, Marčana, Istarska

Telefon  091/590-1780

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 970 puta
Šifra oglasa: 5796712

Cijena:
120.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 1,28 m²
Dozvole: građevinska dozvola, građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Smješteno na jugoistočnom dijelu poluotoka Istre, nalazi se šarmantna općina Marčana. Prožeta poviješću i ukrašena rustikalnom ljepotom, Marčana je utočište za one koji traže miran odmor u srcu Istre. Dok lutate selom dočekat će vas pogled na bogatu kulturnu baštinu kroz tradicionalne kamene kuće te uske uličice. Na samo 6 kilometara od Marčane nalazi se Duga Uvala. Naziv "Duga Uvala" u prijevodu na hrvatski znači "Dugi zaljev" i prikladno opisuje prekrasan zaljev koji se proteže duž obale. Koji Marčani može dati karakteristike turističkog mjesta.

Nedaleko od općine Marčane točnije u Loborici nalazi se ova prekrasna parcela. Parcela je građevinske namjene. Kvadratura ovog zemljišta iznosi 1283m2. Pristupni put je uredan te je dovoljne širine. Struja se već nalazi na parceli, voda je na cca 50m udaljenosti. Susjedi su suglasni za pružanje struje i vode za potrebe radova, uz postavljanje pomoćnog sata.

Ovo građevinsko zemljište predstavlja izvanrednu priliku za ostvarenje vaših građevinskih projekata. Uz svoju povoljnu lokaciju, prostornu fleksibilnost i blizinu prirodnih ljepota, ova parcela je idealna za one koji traže priliku za investiranje ili prostor za izgradnju doma.

Vlasništvo je uredno. Zemljište nema nikakvog tereta.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju!



Kristijan Peruško
Asistent u posredovanju
+385 91 590 1780
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga