PROSTRANO GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE NA ODLIČNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vodnjan, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 930 puta
Šifra oglasa: 5796709

Cijena:
74.700 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 1,94 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

U blizini najjužnijeg grada Istarske županije Pule smješten je jedan manji gradić zvan Vodnjan. Vodnjan kao grad nam pruža bogatu povijesnu baštinu potkrijepljenu sa vrijednim domicilnim stanovništvom, poznat je po proizvodnji visoko kvalitetnog maslinovog ulja, također kao grad stimulira i potencira razvoj lokalne i regionalne proizvodnje, industrije i gospodarstva, te u proteklih nekoliko godina znatno ulaže u svoju infrastrukturu i sadržaj, te kao što je vidljivo postaje sve poželjnija destinacija za investiciju i za život.

Upravo u samome centru Vodnjana smješteno je građevinsko zemljište pravokutnog oblika površine 1943 m². Zemljište se nalazi na odličnoj lokaciji, blizu svih popratnih sadržaja od trgvoine, škole, pošte, banke, vrtića, igrališta i ostalog, te se svi priključci nalaza na samom ulazu u zemljište. Zemljište je građevinske namjene, te zvog svoje površine nudi mogućnost budućem vlasniku i parcelaciju na nekoliko manjih čestica, posjeduje pristupni put do zemljišta koji se nalazi na samo nekoliko metara od asvaltirane ceste, ali je potrebno proširenje istog za ishodovanje građevinske dozvole.

Navedeno zemljište predstavlja veoma atraktivnu nekretninu zbog svoje površine, oblika, cijene i odlične lokacije, te nudi razne mogućnosti budućem vlasniku u smislu gradnje objekata za život ili preprodaju, isto tako i mogućnost gradnje turističkih objekata i bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja istih, te veoma jamči veoma brz povrat uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga