PROSTRANO GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE NA ODLIČNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Loborika, Marčana, Istarska

Telefon  098/323-390

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 646 puta
Šifra oglasa: 5796643

Cijena:
259.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 2,80 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Sa svojim prirodnim ljepotama i toplom mediteranskom klimom kao i srdačnim te pristupačnim domicilnim stanovništvom Istarska županija može se pohvaliti titulom jedne od najpogodnijih regija za život. U Istri, na jugoistočnom dijelu priobalja, smjestila se Općina Marčana sa svojih 36 kilometara obale koja kroz godine u godinu sve više ulaže u svoju infrastrukturu i sadržaj te postaje sve zanimljivija ulagačima. Idealna je destinacija, daleko od prenapućenih turističkih središta i ljetne vreve.

Upravo u općini Marčana odnosno u Loborici nalazi se ovo veoma prostranozemljište površine 2800 m2. Samo zemljište ima oko 1.200 m2 građevinske namjene dok preostali dio je trenutno poljoprivredne namjene. Zemljište posjeduje pristupni put sa asfaltirane ceste. Pravilnog je oblika, ravnog terena i uredno održavano. Priključak vode se nalazi na samoj parceli dok struja je udaljena od same parcele cca 50 m.

Zbog svoje velike površine te lokacije navedeno zemljištepredstavlja veoma zanimljivu nekretninu za investiciju i pruža mogućnost budućem kupcu uživanje u istom u smislu gradnje doma za obiteljski život sa prostranom okućnicom, mogućnost gradnje više objekata, a isto tako i za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja, ili nekom drugom djelatnošću te brzom povratu uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+38598323390
[email protected]
Masimo Prodan
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga