PROSTRANO GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE NA LIJEPOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Marčana, Istarska

Telefon  098/323-390

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 172 puta
Šifra oglasa: 5796641

Cijena:
467.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 3,90 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Sa svojim prirodnim ljepotama i toplom mediteranskom klimom kao i srdačnim i pristupačnim domicilnim stanovništvom Istarska županija može se pohvaliti titulom jedne od najpogodnijih regija za život. U Istri, na jugoistočnom dijelu priobalja, smjestila se Općina Marčana sa svojih 36 kilometara obale koja kroz godine u godinu sve više ulaže u svoju infrastrukturu i sadržaj te postaje sve zanimljivija ulagačima. Idealna je destinacija, daleko od prenapućenih turističkih središta i ljetne vreve. Od Pule je udaljena 15 km.

Upravo u centru Marčane, nalazi se ovo veoma prostrano građevinsko zemljište površine 3 900 m2. Zemljište posjeduje pristupni put sa asfaltirane ceste. Trokutastog je oblika, ravnog terena i uredno održavano. Svi neophodni priključci nalaze se na pristupnom putu, na samom ulazu u česticu.

Zbog svoje velike površine te lokacije navedeno zemljištepredstavlja veoma zanimljivu nekretninu za investiciju i pruža mogućnost budućem kupcu uživanja u istom u smislu gradnje doma za obiteljski život sa prostranom okućnicom, gradnji više objekata, mogućnost parcelacije, a isto tako i za bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja, ili nekom drugom djelatnošću te brzom povratu uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+38598323390
[email protected]
Masimo Prodan
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga