PROJEKT I GRAĐ. DOVZOLA ZA A+ KUĆU SA SOLARIMA NA MEDVEDNICI

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Čučerje, Gornja Dubrava, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas je aktivan od 23.05.2023.
Oglas pregledan: 3271 puta
Šifra oglasa: 5283918

Cijena:
125.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: Građevinsko
Površina: 404,00 m²
Dozvole: vlasnički list, građevinska dozvola

Opširnije o oglasu

Prodaje se zemljište površine 404 m2 s projektom i građevinskom dozvolom za samostojeću niskoenergetsku kuću površine 140 m2 na Medvednici, unutar područja kontaktne zone Parka prirode Medvednica - istok. S parcele i budućeg objekta pruža se panoramski pogled na Zagreb.
 
Zemljište se nalazi u oazi mira, na strateškoj lokaciji, na 400 metara nadmorske visine. Pogled s parcele je čaroban i pruža se na Zagreb, Medvednicu, sljemenski toranj i okolna brda. Kvadratnog je oblika, cca 20 x 20 metara.
 
Projekt obuhvaća samostojeću samoodrživu nisko energetsku kuću na dvije etaže sa solarnom elektranom na krovu, grijanje putem dizalice topline uz energetski razred A+. U prizemlju kuće nalazi se garaža, ulazni hodnik, WC, blagovaona i dnevnik boravak s kuhinjom, terasa (30 m2) te stepenice s kojima se dolazi na drugu etažu. Tu se nalaze hodnik, dvije spavaće sobe, WC, wellness zona i natkrivena terasa (18 m2).
 
Zemljište se nalazi u podsljemenskoj zoni u naselju Čučerje (GČ Gornja Dubrava, Grad Zagreb) i udaljeno je svega petnaest minuta vožnje od Avenije Dubrave, a do ulazu u parcelu je asfaltirana cesta. Svi priključci se nalaze uz parcelu.
 
Lokacija je strateška, tako blizu (15 min od tramvaja), a tako daleko od stresa i gradske vreve. Parcela se nalazi u zelenilu, miru i tišini, te vlasniku garantira privatnost, ugodan odmor i potpunu relaksaciju. Kuća je turistički potencijal.
 
S gradnjom objekta prema dozvoli može se započeti odmah, također moguće je kupiti dodatnih 200 m2 zemljišta i tako proširiti parcelu.
 
CIJENA: 100.000 EUR + PDV
 
Vlasništvo 1/1, pravna osoba, bez tereta.
Nekretnina se nalazi u sustavu PDV-a.
Mogućnost kupnje putem kredita banke.
www.sanpatrik.eu


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga