Ovaj oglas je istekao!

Prilika za gradnju na otoku Drveniku, 482 m2, pogled na more

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Drvenik Veliki, Trogir - Okolica, Splitsko-dalmatinska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 261 puta
Šifra oglasa: 5809130

Cijena:
55.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Prilika za gradnju na otoku Drveniku, 482 m2, pogled na more
Građevinsko zemljište, Drvenik Veliki, 482 m2

Na otoku Drveniku, smjestilo se najveće naselje Drvenik Veliki, koji je, administrativno, gradsko naselje Grada Trogira.
U njemu se nalazi građevinsko zemljište površine 482 m2 te nudi priliku za izgradnju kuće na atraktivnoj lokaciji.

Zemljište je pravilnog oblika s pristupnim putem, čineći ga lako dostupnim. Nalazi se blizu mora, udaljeno svega oko 430 m od plaže, što omogućava budućim vlasnicima brz pristup morskim aktivnostima i uživanju.

Ono što se posebno ističe je otvoren pogled na more koji je najveća prednost ove nekretnine, uz lokaciju i lak pristup.
Drvenik, poznat po svojoj kristalno čistoj vodi i mirnim plažama, idealno je mjesto za one koji traže mir i bijeg od užurbanog života. Ova lokacija pruža savršenu ravnotežu između privatnosti i pristupačnosti, s obzirom na blizinu osnovnih sadržaja i aktivnosti koje otok nudi. Bilo da je u pitanju izgradnja kuće za odmor ili investicija u turistički objekt, zemljište u Drveniku predstavlja vrijedan resurs.
Do Drvenika Velikog najčešće se stiže trajektom. Trajektne linije povezuju otok s kopnom, preciznije s gradom Trogirom. Putovanje trajektom obično traje oko pola sata, ovisno o vremenskim uvjetima i specifičnostima plovidbe.
Pored trajekta, do Drvenika Velikog može se doći i privatnim plovilima, što je popularna opcija za nautičare i one koji preferiraju malo više fleksibilnosti u planiranju svojih putovanja. Ova opcija omogućava posjetiteljima da istraže obalu otoka i pronađu skrivene uvale i plaže po vlastitom tempu. Uzimajući u obzir lokaciju i dostupne načine dolaska, Drvenik Veliki je atraktivna destinacija za sve koji traže bijeg od užurbanog života i žele uživati u netaknutoj prirodi i miru koji ovaj otok nudi.