PRILIKA - VELIKO ATRAKTIVNO GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE NA ODLIČNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Peroj, Vodnjan, Istarska

Telefon  097/642-0133

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 100 puta
Šifra oglasa: 5795396

Cijena:
602.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 2,10 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Na predivnoj Jugozapadnoj obali poluotoka Istre smješteno je jedno malo priobalno naselje zvano Peroj, naselje je bogato povijesnom baštinom, te predivno locirano sa prelijepom starogradskom jezgrom. Starogradska jezgra i većina osnovnih potrebnih sadržaja u Peroju smješteni su na prelijepom brdašcu koji pruža prelijepi pogled na more i Brijunsko otočje, također naselje sadrži priobalje sa predivnim plažama i novouređenom šetnicom, koje iz godine u godinu podiže svoju razinu kvalitete ulaganjem u spomenuti sadržaj i kulturu.

Na predivnoj lokaciji u Peroju, na svega par minuta hoda do prekrasnih plaža, nalazi se ovo veliko građevinsko zemljište površine 2100 m2. Zemljište je pravokutnog oblika i ravne površine, s vodnim i strujnim priključcima već na samom ulazu u česticu. Pristupni put je dovoljne širine za ishođenje građevinske dozvole, a na istom je već provedena kanalizacija i postavljena ulična rasvjeta. Ova atraktivna lokacija nudi mirno okruženje i blizinu svih potrebnih sadržaja poput trgovina, restorana, prekrasnih plaža, šetnica i morske lučice. Idealno je mjesto za gradnju vaše nove kuće ili investiciju u turistički smještaj.

Navedeno zemljište predstavlja veoma atraktivnu nekretninu zbog svoje namjene, površine i nezamjenjive lokacije, te nudi mogućnost budućem vlasniku gradnju objekta za obiteljsko stanovanje ili mogućnost izgradnje više stambenih objekata za bavljenje turističkom djelatnošću iznajmljivanja istih, te veoma brz povrat uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385976420133
[email protected]
Asistent u posredovanju
Marko Ostojić

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga