PREKRASNO POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE NA MIRNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vodnjan, Istarska

Telefon  097/642-0133

Oglas je aktivan od 25.04.2024.
Oglas pregledan: 420 puta
Šifra oglasa: 5847929

Cijena:
21.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: poljoprivredno
Površina: 1,03 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Vodnjan je slikoviti gradić smješten na jugozapadnoj obali Istre, u blizini Pule. Ovo područje obiluje bogatom poviješću i kulturnom baštinom, a posebno je poznato po prekrasnoj crkvi sv. Blaža koja čuva značajne umjetničke i sakralne artefakte. Vodnjan je također poznat po svojim maslinicima i vinogradima te nudi prekrasne krajolike za istraživanje i uživanje u prirodi.

Na prodaju je prekrasno uređeno poljoprivredno zemljište smješteno u okolici Vodnjana. Zemljište je redovno održavano i njegova kvaliteta se jasno vidi na priloženim slikama. Ograđeno je žičanom ogradom, a na samom zemljištu se nalaze stabla hrasta koja pružaju ugodnu hladovinu tijekom sunčanih dana. Pristupni put do parcele je širok 5 metara, što olakšava pristup. Svi papiri su uredni, što dodatno doprinosi atraktivnosti ove ponude.

Zemljište je idealno smješteno i pruža raznolike mogućnosti za investiranje, uključujući poljoprivredu, šumarstvo i druge svrhe. Ova zanimljiva prilika omogućava ekonomično ulaganje s potencijalom za raznolike aktivnosti i projekte.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI:
+385976420133
[email protected]
Asistent za posredovanje
Marko Ostojić

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga