Prekrasna parcela sa građevinskom dozvolom za gradnju luksuz

Dom ekspert d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Preseka, Zagrebačka

Telefon  01/2013-007

Oglas je aktivan od 25.04.2024.
Oglas pregledan: 315 puta
Šifra oglasa: 5847281

Cijena:
120.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 10.116,00 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Prodaje se atraktivno građevinsko zemljište ukupne površine 10116 m2.
Sastoji se od dvije čestice (8408 m2 i 1708 m2), nepravilnog je oblika s blagom padinom prema istoku.

Zemljište je smješteno u idiličnom prirodnom okruženju i pruža mir i ugodu daleko od gužvi i gradske vreve.
Duž cijele južne strane zemljišta smještena su stara i velika stabla koja osim svježine prirodnog hlada pružaju privatnost.

Stari objekti koji su se nalazili na zemljištu su uklonjeni, a ishođena je građevinska dozvola za izgradnju luksuzne kuće s pomoćnim prostorijama.

Kompleks je osmišljen u obliku slova U, a sastoji se od kuće za stanovanje (208,95m2), pomoćnih prostorija (radionice 21,92m2, vešeraja 29,60m2), sjenice s roštiljem (10,63 m2) i gostinjske kuće (46,18m2).

Kuća za stanovanje sastoji se od ulaznog predvorja, spavaće sobe s garderobom i kupaonicom s lijeve strane i dnevnim dijelom s desne strane.
U dnevnom dijelu smještena je kuhinja sa blagovaonicom i dnevni boravak. Iz dnevnog boravka se sa istočne strane izlazi na terasu i dvorište, dok se sa zapadne strane izlazi na unutarnji dio dvorišta i prostranim stazama prolazi prema vešeraju i radionici.

Na vešeraj i radionicu nastavlja se sjenica s roštiljem, a nakon toga prolazi se do gostinjske kuće.
U gostinjskoj kući smješten je boravak s kuhinjom, kupaonica i spavaća soba. Sve prostorije povezane su stazama i terasama koje prate nivo terena.

Na ulazu u dvorište izveden je veliki betonski ogradni zid, a s desne strane predviđena su parkirališna mjesta.

Zemljište je ograđeno živom ogradom i uredno se održava.
Na zemljištu je priključak struje, voda je bunarska, a odvodnja je rješena preko septičke jame.

Ovo zemljište kao i nekretnina koja je predviđena na zemljištu, namijenjeni su kupcima koji žele život i odmor na višoj razini, a prostranost zemljišta i dobra orijentacija pružaju mogućnost za izvedbu dodatnih sadržaja kao što su bazen, voćnjaci, vrtovi, rekreacijski dio i sl. koji bi ovu nekretninu učinili još atraktivnijom.

Osim za uživanje u miru i prirodi ovo je zemljište izuzetan potencijal za izletišta, konjičke klubove, gastro i eko poduzetništvo.

Zemljišnoknjižni izvadak je uredan, 1/1, bez tereta. Projektna dokumentacija je ishođena i plaćena i moguće je odmah započeti sa gradnjom.

Preseka je malo naselje smješteno pitomoj i šumovitoj padini Bilogore, između Vrbovca i Bjelovara. Okružena je zelenilom i prekrasnom prirodom.
Ovo područje je poznato po svojim šumama, pa se tako u blizini nalazi Park prirode Bilogora - Zagorje, koji privlači brojne turiste i ljubitelje prirode.

U naselju Preseka postoje brojni obrtnici i poljoprivrednici koji se bave proizvodnjom različitih proizvoda od voća i povrća, kao i uzgojem stoke. Također, u blizini naselja nalaze se i brojni kulturno-povijesni spomenici, kao što su srednjovjekovne utvrde i crkve, što ovaj kraj čini zanimljivim za posjetitelje koji se žele upoznati s bogatom povijesnom baštinom ovog kraja.

Agent: Ana Jelečević
Mob: +358 98 358 247
Email: [email protected]

ID KOD AGENCIJE: 1946

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga