PREKRASNA PARCELA PRVI RED DO MORA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rakalj, Marčana, Istarska

Telefon  099/863-0642

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 68 puta
Šifra oglasa: 5796624

Cijena:
2.545.200 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: poljoprivredno
Površina: 24,24 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Istarska županija slovi kao jedna od najpogodnijih regija za život te pruža mnoge prirodne ljepote potkrijepljene sa toplom mediteranskom klimom i jako srdačnim domicilnim stanovništvom. U Istri na jugoistočnom dijelu priobalja smjestila se Općina Marčana koja obuhvaća veoma veliku površinu priobalja, te kroz godine u godinu ulaže u svoju infrastrukturu i sadržaj, te postaje sve zanimljivija za ulagače zbog predivnih plaža i luka, a i samog Istarskog štiha.

U sklopu Općine Marčana u naselju Rakalj nalazi se ovo poljoprivredno zemljište24,240 četvornih metara, smješteno u prvom redu do mora, očaravajuće je prirodno utočište koje spaja čari bujne šume sa zadivljujućom privlačnošću obalnog raja. Smještena na samom rubu mora, ova prostrana šuma nudi izvanredan spoj mira, bioraznolikosti i prekrasnih pogleda. Na rubu šume, gdje se kopno susreće s morem, pruža se zadivljujući prizor. Drveće postupno ustupa mjesto obali, gdje valovi nježno zapljuskuju obalu. Ovaj neprimjetni prijelaz iz šume na plažu stvara čaroban i slikovit prizor koji doista izaziva strahopoštovanje. Nudi poziv da se opustite i uronite u zadivljujuću ljepotu obalnog krajolika.

Ukratko, ovo zomljište od 24.240 četvornih metara, smještena u prvom redu do mora, pruža utočište za ljubitelje prirode i nudi neusporedivu vezu s kopnom i morem. Bilo da se radi o mirnoj šetnji među visokim stablima, mirnom pikniku okruženom zvukovima prirode ili jednostavno pronalaženju utjehe u harmoniji šume i očaravajućem pogledu na more, ova parcela obećava nezaboravno iskustvo u kojem će čari prirode i svijeta se odvijat pred vašim očima.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385998630642
[email protected]
MITJA KANJIR
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga