PREDIVNO ZEMLJIŠTE NA RUBU URBANIZACIJE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 622 puta
Šifra oglasa: 5796647

Cijena:
247.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: poljoprivredno
Površina: 450,00 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Fažana je prelijepo malo ribarsko mjesto koje se nalazi na jugozapadu Istre vizavi Nacionalnog parka Brijuni, te u zadnjih nekoliko godina slovi kao jedna od top turističkih destinacija u Hrvatskoj, samim time mami veliki broj posjetitelja, a isto tako je pogodno za investicije sa kratkim vremenskim povratom.

Upravo u Fažani na jako mirnoj lokaciji na samom rubu urbaniziranog dijela za koje je predan zahtjev za urbanizaciju, a opet blizu centra Fažane i predivnih plaža smješteno je ovo poljoprivredno zemljište površine 450 m2. Zemljište posjeduje uredan pristupni put sa dviju strana, ravne je površine mještovitog sadržaja zemljanog i kamenog, nalazi se na malo uzvišenom dijelu područja, te na samo nekoliko metara od urabaniziranih zemljišta.
Ulična rasvijeta, priključci struje i vode se nalaze na samo nekoliko metara od zemljišta, kao i popratni sadržaji kao što su trgovina, škola, park, dječji vrtić, šetnica, apoteka, banka, pošta, plaže, restorani i slično, te postoji velika mogućnost u skorijoj budućnosti da se zemljište prenamjeni u građevinsko zemljište.

Navedena nekretnina zbog svoje površine, oblika i odlične lokacije predstavlja veliki potencijal za buduće kupce te pruža mogućnost u budućnosti gradnje, te uživanja u nekretnini za ugodan obiteljski život ili za bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja, te znatno brzom povrat uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga