PREDIVAN MASLINIK NA MIRNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Bale, Istarska

Telefon  091/640-7000

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 952 puta
Šifra oglasa: 5795441

Cijena:
104.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: poljoprivredno
Površina: 13,13 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Općina Bale smještena nadomak Rovinja,Vodnjana, Kanfanara i Svetvinčenta očuvano je područje Istre koje je izbjeglo sve oblike devastacija i danas s ponosom može reći da je to područje gotovo djevičanske ljepote koje se odlikuje vrhunskim prirodnim bogatstvima, netaknutom prirodom i bogatim kulturnim i arhitektonskim naslijeđem. Općina Bale rasprosire se na 81,65 kilometara četvornih, danas u njoj živi 1.295 stanovnika.

Na raspolaganju je maslinik u balama koji se prostire na površini od ukupno 3923 m². Ovaj predivan maslinik sadrži 80 uređenih maslina i okružen je suhozidom koji pruža sigurnost i zaštitu usjevu. Nalazi se na udaljenosti od 3 km od naselja Bala i isto toliko udaljen od mora, što ga čini izuzetno pogodnim za uzgoj maslina.

Osim samog maslinika, prodavatelj također nudi na prodaju susjednu šumu koja se prostire na površini od 9205 m². Ove dvije parcele prodaju se kao cjelina, pružajući ukupno 13128 m² zemljišta. Ova prostrana parcela omogućuje velike mogućnosti za proširenje proizvodnje maslina, stvarajući tako povoljne uvjete za razvoj maslinarskog poslovanja.

Maslinik i šuma su međusobno povezani, graničeći jedan s drugim, što olakšava kretanje i upravljanje imanjem. Pristupni put osigurava laku dostupnost i omogućuje jednostavan transport svih potrebnih materijala i opreme za održavanje maslina.

Ovo prekrasno mjesto idealno je za one koji vole mir u prirodi ili se žele baviti proizvodnjom maslina. Uz bogatstvo zemlje na raspolaganju, moguće je saditi znatnu količinu dodatnih maslina na ovoj prostranoj parceli. Okruženje obiluje prirodnim ljepotama, a blizina mora pruža dodatnu prednost za uspješan uzgoj maslina.

Ukoliko se odlučite postati vlasnik ovog maslinika i susjedne šume, imate priliku ostvariti svoje snove u poljoprivredi i uživati u mirnom životu u skladu s prirodom.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385916407000
[email protected]
Asistent u posredovanju
Giuseppe Janko

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga