Popovača, zemljište 3675 m2, klijet

AGATHIAS d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Popovača, Sisačko-moslavačka

Telefon  091/411-2000

Oglas je aktivan od 03.04.2023.
Oglas pregledan: 4176 puta
Šifra oglasa: 5242311

Cijena:
14.900 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: Poljoprivredno
Površina: 3.675,00 m²
Dozvole: vlasnički list

Opširnije o oglasu

Popovača, zemljište 3675 m2, klijet
Prodaje se zemljište površine 3.675 m2 koje se nalazi u pitoresknoj okolici Popovače. Ovo zemljište čini četiri katastarske čestice povezane jedna do druge, stvarajući harmoničnu cjelinu.
Na zemljištu se nalazi autentična drvena kuća koja nudi mogućnost potpunog renoviranja ili rušenja prema želji novog vlasnika. Kuća se sastoji od dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom te spavaće sobe, dok se tavanski prostor može koristiti kao ostava. U suterenu se nalazi vinski podrum i prostrano spremište.
Ova nekretnina se nalazi unutar granica Prostornog plana uređenja Grada Popovače, izvan građevinskog područja naselja Popovača, na dijelu označenom kao PŠ – ostalo poljoprivredno tlo, šume i šumsko zemljište.
Prema Prostornom planu, na ovom zemljištu je moguće graditi voćarske i vinogradarske kućice (klijeti) te vinogradarske podrume uz prethodnu suglasnost nadležnih upravnih tijela.
Zemljište ima direktan pristup s prometne površine i opremljeno je funkcionalnim bunarom te strujom. Komunalna infrastruktura uključuje asfaltiranu cestu, javnu rasvjetu, vodovod i telekomunikacijske priključke.
Vlasnik je fizička osoba, a nekretnina je slobodna od tereta i aktivnih plombi.
Ovo zemljište nudi živopisni ambijent okružen vinogradima, voćnjacima i šumama, idealan za ljubitelje biciklizma i šetnji. Centar Popovače udaljen je manje od 5 minuta vožnje osobnim vozilom, pružajući pristup svim bitnim sadržajima.
Grad Popovača odlično je povezan s ostatkom Hrvatske putem željezničkog i autobusnog prijevoza te autoceste, omogućujući putovanje do glavnog grada za manje od 40 minuta.
Ova nekretnina predstavlja izvrsnu investiciju za one koji žele uživati u prirodi tijekom vikenda, uz blizinu metropole po potrebi.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga