POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE VELI VRH

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Veli vrh, Pula, Istarska

Telefon  091/590-1780

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 1088 puta
Šifra oglasa: 5796761

Cijena:
22.200 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: poljoprivredno
Površina: 489,00 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Pula je povijesni biser smješten na zapadnoj obali istarskog poluotoka u Hrvatskoj. Grad se ponosi bogatom prošlošću koja seže unatrag tisućama godina te je ostavila dubok trag na njegovoj arhitekturi, kulturi i identitetu. Jedna od najpoznatijih atrakcija grada je Pulska Arena, dobro očuvani rimski amfiteatar koji je jedan od najvećih i najbolje očuvanih u svijetu. Gastronomska scena Pule nudi izvrsnu kombinaciju istarske kuhinje, obogaćene svježim plodovima mora i lokalnim sastojcima. Pula je neodoljiva mješavina povijesti, kulture, prirodnih ljepota i modernog života.

Nedaleko od Pule na Velom vrhu nalazi se ovo poljoprivredno zemljište ukupne kvadrature 489m2. Parcela je očišćena. Zemljište je trenutno poljoprivredno, ali susjedna zemljišta se koriste u svrhe poslovne namjene.

Navedeno zemljište predstavlja priliku zbog svoje odlične pozicije. Blizina grada i glavne ceste nude dobru povezanost što čini idealno mjesto za skladištenje stvari na otvorenom (vozila, građevinski materijal…). Uz svoju povoljnu lokaciju ova parcela je idealna za one koji traže priliku za investiranje.

Vlasništvo je uredno. Zemljište nema nikakvog tereta.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju!



Kristijan Peruško
Asistent u posredovanju
+385 91 590 1780
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga