POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE UZ SAM RUB URBANIZACJE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  097/642-0133

Oglas je aktivan od 27.03.2024.
Oglas pregledan: 682 puta
Šifra oglasa: 5806689

Cijena:
124.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: poljoprivredno
Površina: 600,00 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

OpćinaFažanaje smještena na jugozapadnoj obali Istarskog poluotoka, okrenuta prema moru i predivnom otočju Brijunskog arhipelaga. Od Pule – najvećeg grada u Istri, gospodarskog i kulturnog središta - udaljena je svega osam kilometara. Nadomak pulskim antičkim spomenicima, Fažana i Valbandon – čineći cjelinu Općine – nalaze se na području starorimskih ladanjsko-gospodarskih vila, u krajoliku mediteranskog raslinja.

Upravo u neposrednoj blizinicentra Fažane smješteno je poljoprivredno zemljištena rubu urbanizacijepovršine 600 m². Zemljište posjeduje pristupni put, koji se nalazi blizu asfaltirane ceste, nedaleko od centra mjesta, a opet u mirnom djelu okruženo predivnom prirodom i zelenilom. Dimenzije parcele su otprilike 20x30 metara. Na parceli se nalazi šaht od vode, septička jama veličine 4x4 te se struja nalazi odmah uz parcelu. Zemljište je udaljeno od mora 900 metara a od centra Fažane samo 800 metara i svih ostalih popratnih sadržaja poput trgovina, restorana, pošte, banke itd.

Navedeno zemljište predstavlja veoma zanimljivu nekretninu na odličnoj lokaciji, te budućem kupcu nudi mogućnost uživanja u istom u razne namjene, da li za uživanje u istom u smislu boravljenja u prirodi sa svojim najmilijima, da li za obradu i bavljenje raznim poljoprivrednim djelatnostima.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385976420133
[email protected]
Asistent u posredovanju
Marko Ostojić

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga