POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE UZ MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rabac, Labin, Istarska

Telefon  099/598-7784

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 1106 puta
Šifra oglasa: 5796764

Cijena:
17 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: poljoprivredno
Površina: 127,00 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Rabac je najvažnije turističko središte na istočnoj obali istarskog poluotoka, udaljeno 40-ak kilometara od Pule i svega pet kilometara od Labina. Naslonjen na Kvarnerski zaljev, u podnožju brda koja štite mjesto i održavaju ugodnu mediteranski klimu, Rabac s pravom slovi kao 'biser s Kvarnera'.

U zaleđu Rapca, na nadmorskoj visini od 320 metara, stari je rudarski grad Labin. Danas, kad su ugljenokopi zatvoreni, ovaj grad, u kojem sve starine postaju pravi dragulj povijesti, odijeva novo ruho. Sve veći broj galerija, barova, atelijera, uz moderni i poznati multikulturalni centar kao stjecište mlade generacije, nalazi svoje plodno tlo upravo u Labinu koji svojom ponudom nadopunjuje turističke sadržaje Rapca.

U blizini Rapca su i srednjovjekovni gradići poput Pićna, Gračišća, Paza i Boljuna koje je vrlo uputno posjetiti. Na obroncima Učke može se planinariti, a nešto južnije, na Skitači gdje se pruža prekrasan pogled na Kvarner, uz planinarenje i pješačenje postoji mogućnost bavljenja i drugim sportovima poput sportskog penjanja, jahanja i vožnje biciklom.


Prodaje se prostrano poljoprivredno zemljište nedaleko od Rapca koje se prostire na 127.000 m2.U naravi je šuma.


Cijena je 17eur/m2.




ZA SVE DODATNE INFORMACIJE ILI RAZGLEDAVANJE:

Luka Žunić
Licencirani agent
+385 99 598 77 84
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga