POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE U FAŽANI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  091/590-1780

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 970 puta
Šifra oglasa: 5796744

Cijena:
70.300 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: poljoprivredno
Površina: 451,00 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Fažana je općina smještena na prekrasnom istarskom poluotoku, nedaleko od očaravajućeg Nacionalnog parka Brijuni. Sa svojom šarmantnom atmosferom, kristalno čistim morem i bogatom kulturnom baštinom, Fažana nudi ugodno utočište posjetiteljima koji traže savršen spoj opuštanja i istraživanja. Fažanski stari grad osvaja uskim uličicama, živopisnim zgradama i povijesnim znamenitostima. Prošećite šetnicom uz obalu, kojom se nižu ugodni kafići i riblji restorani, gdje možete uživati u gastronomskim delicijama regije, uključujući svježu ribu i lokalno proizvedeno maslinovo ulje i vino.

Upravo u Fažani nalazi se ova prekrasna poljoprivredna parcela. Kvadratura ovog zemljišta iznosi 451m2. Parcela se nalazi nedaleko od urbanizacije. Pristupni put je uredan te je dovoljne širine. U neposrednoj blizini nalaze se priključci za vodu, struju te telefon zbog već postojećih građevinskih objekata. Moguća je kupnja i veće kvadrature.

Navedeno zemljište izrazito je profitabilna investicija jer se nalazi neposredno uz sam pojas urbanizacije zbog čega u budućnosti postoji mogućnost prenamjene u građevinsko zemljište. Trenutno je navedeno zemljište optimalno za bavljenje poljoprivredom ili uređenje u zemljište za odmor.

Vlasništvo je uredno. Zemljište nema nikakvog tereta.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju!



Kristijan Peruško
Asistent u posredovanju
+385 91 590 1780
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga