POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE U FAŽANI NA MIRNOJI LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  091/640-7000

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 1150 puta
Šifra oglasa: 5795487

Cijena:
68.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: poljoprivredno
Površina: 1,75 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Istarska županija slovi kao jedna od najpogodnijih regija za život, prepoznatljiva po svojoj ugodnoj mediteranskoj klimi. Na samom jugozapadu Istarskog poluotoka nasuprot otočja Brijuni na veoma atraktivnoj lokaciji u neposrednoj blizini mora smješteno je poljoprivredno zemljište, koje je ukupne površine 1751m2.
Zemljište se nalazi u Fažani 900m od centra, uz asfaltiranu cestu s nogostupom koja ima i javnu rasvjetu te veliko asfaltirano parkiralište, a uz parcelu nalaze se stambeni objekti. Sva infrastruktura je na cesti uz samu parcelu.
U naravi se radi o tri manje ali povezane parcele koje se nalaze jedna iza druge te je sve skupa ograđeno suhozidom, žičanom ogradom i željeznim portunom. Prva parcela koja se nalazi uz samu cestu sadrži tri stabla smokava, dok su preostale dvije parcele maslinici koji su redovno održavani te sadrže 34 prekrasna stabla maslina tipa Pendolino, Liccino i Buža starih cca 30 godina koje svake godine donose obilan urod i kvalitetno maslinovo ulje, obzirom na poziciju zemljišta i klimatske uvjete. Obzirom da je sva infrastruktura na cesti uz samu parcelu a blizina mora i svih sadržaja na udaljenosti od samo 900 m, zemljište je odlična investicija za budućnost. U cijenu nije ukljućena posrednička naknada koja iznosi 3%+PDV

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385916407000
[email protected]
Giuseppe Janko
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga