Ovaj oglas je istekao!

Poljoprivredno zemljište sa objektima, 100.000 m2, Ferdinandovac

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Brodić, Ferdinandovac, Koprivničko-križevačka

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 288 puta
Šifra oglasa: 5809131

Cijena:
125.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Poljoprivredno zemljište sa objektima, 100.000 m2, Ferdinandovac
Poljoprivredno zemljište s potencijalom u Ferdinandovcu, Koprivničko – križevačka županija

U idiličnom okruženju Koprivničko-križevačke županije, u mjestu Ferdinandovac, naselju Brodić smjestila se impresivna poljoprivredna parcela. Ovo zemljište obuhvaća površinu od 100.000 m², pružajući obilje prostora za realizaciju raznovrsnih komercijalnih projekata, uključujući one koji se financiraju EU subvencijama.
Lokacija imanja karakterizira se izuzetnom plodnošću tla i ravnim terenom, čime se otvaraju optimalni uvjeti za intenzivnu poljoprivredu, uzgoj usjeva ili razvoj specijaliziranih agrikulturnih poduhvata. Njegova neposredna blizina mađarske granice dodatno pojačava stratešku vrijednost ovog zemljišta, nudeći potencijal za transgranične inicijative.
Na imanju se nalazi i tradicionalna kuća s ukopanim podrumom, što dodaje vrijednost i šarm kompleksu. Uz kuću, dva funkcionalna gospodarska objekta pružaju dodatne mogućnosti za skladištenje ili razvoj pratećih poslovnih aktivnosti. Kuća je opremljena bunarom u dvorištu, osiguravajući autonomni izvor vode, ključan za održivo upravljanje resursima na imanju.
Smještena u mirnom i osamljenom okruženju, bez neposrednih susjeda, ova nekretnina nudi mir i privatnost, čineći je idealnom kako za osobnu upotrebu tako i za razvoj poljoprivrednih projekata koji mogu koristiti prednosti EU subvencioniranja.

Osim toga, prostranost i konfiguracija terena pružaju jedinstvene mogućnosti za različite oblike agrikulture, uključujući uzgoj domaćih životinja. Uz to, ravna površina idealna je za uspostavu jahališta, što dodatno proširuje spektar aktivnosti koje se mogu razvijati na ovom imanju. Ova svestranost čini zemljište izuzetno privlačnim za raznovrsne poljoprivredne poduhvate i hobi projekte.
Ova iznimna ponuda predstavlja rijetku priliku za investitore i poduzetnike koji teže kreiranju vrijednih agrikulturnih inicijativa na plodnom i prostranom zemljištu, uz dodatnu prednost postojanja objekata koji doprinose funkcionalnosti i vrijednosti cijelog imanja.