POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE NA RUBU URBANIZACIJE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Medulin, Istarska

Telefon  097/642-0133

Oglas je aktivan od 24.03.2024.
Oglas pregledan: 908 puta
Šifra oglasa: 5802398

Cijena:
45.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: poljoprivredno
Površina: 731,00 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Medulin je slikovito naselje smješteno na jugu istarskog poluotoka, oko 8 kilometara jugoistočno od Pule. Ovo šarmantno mjesto obiluje bogatom ribarskom tradicijom te je jedno od najvažnijih turističkih odredišta u Istri. Medulinski zaljev s 11 nenastanjenih otočića pruža netaknutu prirodu i prekrasne plaže s borovim šumama, stvarajući idiličnu atmosferu za opuštajući odmor.

Upravo u neposrednoj bliziniMedulinasmješteno je poljoprivredno zemljištena rubu urbanizacijepovršine 731 m². Zemljište posjeduje pristupni put, koji se nalazi blizu asfaltirane ceste, nedaleko od centra mjesta, a opet u mirnom djelu okruženo predivnom prirodom i zelenilom. Dimenzije parcele su otprilike 20x33 metara. Zemljište je udaljeno od mora 1200 metara a od centra Medulina samo 500 metara i svih ostalih popratnih sadržaja poput trgovina, restorana, pošte, banke itd. Ukupna površina ovog prostranog zemljišta obuhvata nekoliko katastarskih čestica od kojih svaka posjeduje pristupni put i nalaze se jedna do druge. Mogućnost kupovine manje površine.

Navedeno zemljište predstavlja veoma zanimljivu nekretninu na odličnoj lokaciji, te budućem kupcu nudi mogućnost uživanja u istom u razne namjene, da li za uživanje u istom u smislu boravljenja u prirodi sa svojim najmilijima, da li za obradu i bavljenje raznim poljoprivrednim djelatnostima, ali i mogućnost prodaje čestica ako postoji želja za manjom površinom, te bržem povratu uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385976420133
[email protected]
Asistent u posredovanju
Marko Ostojić

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga