Poljoprivredno zemljište, 77321 m2

Estate Istra (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Veliki Vareški, Marčana, Istarska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/221-9218

Oglas je aktivan od 24.01.2023.
Oglas pregledan: 1138 puta
Šifra oglasa: 5171765

Cijena:
541.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: Poljoprivredno
Površina: 77.321,00 m²
Dozvole: vlasnički list

Opširnije o oglasu

Veliko poljoprivredno zemljište na prodaju, u blizini Marčane, Istra. Mirna lokacija, 1 km od prvih kuća, prilika za investiciju u poljoprivredi.
Veliko poljoprivredno zemljište nalazi se u jugoistočnoj Istri pored malog sela Veliki Vareški. Nalazi se 1 km od samoga sela a prilazi mu se makadamskim putem.  Cijela parcela okrenuta je na južnu stranu.
Nekad su to bili pašnjaci (skas) u kombinaciji sa šumom. Nakon više od 20 godina nekorištenja pašnjaci su nestali, tako da je danas to teren sa raznim istarskim raslinjem u kojem prevladava istarska bršuda i šuma. Parcela je kompletno okružena šumom koja se isto tako desetljećima ne obrađuje, osim prema sjevernoj strani gdje graniči sa velikim maslinikom od nekoliko tisuća maslina.
Ekološki predstavlja čisto i mirno prirodno okruženje a zbog svoje veličine i okrenutosti suprotno od naseljenih mjesta i bilo kakve buke idealno je za više gospodarskih djelatnosti kojima je potreban mir, tišina, čista priroda, bilo za uzgoj raznih životinja ili pretvaranje terena u maslinik.
Veličina: 77 321 m2
Asfaltirani put: 1 km od zemljišta
Instalacije: 1 km od zemljišta
Javna općinska cesta: 2 km od zemljišta


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga