OPUZEN-građevinsko zemljište 690 m2 uz rijeku (B)- Video REZERVIRANO

OPUS NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Buk-Vlaka-dio, Opuzen, Dubrovačko-neretvanska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/356-0698

Oglas je aktivan od 07.03.2024.
Oglas pregledan: 952 puta
Šifra oglasa: 5776092

Cijena:
1 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: Građevinsko
Površina: 690,00 m²
Detalji o zemljištu

Opširnije o oglasu

📍OPUZEN, Dubrovačko-neretvanska županija
Točna lokacija je Vlaka, Slivno
GOOGLE MAPS LOKACIJA
➡️➡️ https:/maps.app.goo.gl/NsKZTdbY8GL41n5G8
Prodaje se atraktivno građevinsko zemljište 690 m2 na izvrsnoj lokaciji udaljeno svega par minuta od ušća rijeke Neretve i turističkog mjesta Blace . Zemljište pripada tamno žutoj boji, izgrađeni dio građevinskog zemljišta, ima asfaltni pristupni put s više strana, u blizini je glavne prometnice. Izvrsna prilika za obiteljski dom kao i za kuće za najam u blizini mora.
✅ Ima prostora za napraviti više objekata ili kuću sa velikom okućnicom
✅ Moguće kupiti još jednu parcelu pored
✅ Ukupno 690 m2
* Širina cca 18 m
* Duljina cca 40 m
✅ Pravokutna parcela
NAPOMENA:
Parcela je trenutno dio veće parcele od 1385 m2 koja se na zahtjev kupca može podijeliti na manji dio parcele kao što je ovdje i napisano. Kupac može rezervirati parcelu i u postupak se kreće sa geodetom. Nakon izvršene parcelizacije i upisa u zk, kupac isplaćuje kupoprodajnu cijenu.
✅ Parcela je na predivnoj lokaciji, udaljena 5 min od mora i poslovne zone s trgovačkim centrima
✅ Mirno područje s pregršt sunca
✅ Građevinsko zemljište 690 m2 pripada građevinskom dijelu građevinskog zemljišta
* tamno žuta boja
* koeficijent izgrađenosti 0,4
✅ Sva infrastruktura uz parcelu
✅ Nova kanalizacija
✅ Novi asfaltni put
✅ Odmah uz rijeku i novouređenu šetnicu
✅ Trenutno se na zemljištu nalazi uredno održavani nasad mandarina
✅ Izvrstan turistički potencijal
✅ Vlasništvo uredno 1/1
✅ Vlaka je naseljeno mjesto u sastavu općine Slivno, Dubrovačko-neretvanska županija. Nalazi se 90 km od Dubrovnika. 3 min autom do Ušća rijeke Neretve. Jedinstven položaj tik do mora i uza samu rijeku, čini Vlaku, zanimljivim odredištem gostima različih interesa. Ovamo dolaze ljubitelji riječnog ribolova, zaljubljenici u ptice močvarice kojih u okolici ima u izobilju i štovatelji dobre kuhinje jer na plodnoj zemlji neretvanskog kraja uspijeva izvrsno voće i povrće, a more kao i rijeka daju obilje ribe. Stižu i oni koji žele tih i miran odmor jer ovdje nema hotela, a smještaj se nudi u sobama i apartmanima.
✅ Ušće rijeke Neretve je najljepša i najočuvanija prirodna močvara u Europi. Delta je omiljeno područje lokalnom stanovništvu, pogotovo u ljetnim mjesecima kada dolaze potražiti osvježenje. Odlično je mjesto za obitelj jer voda nije duboka, a plitko područje se prostire na oko pola kilometra. Plaže na Ušću rijeke Neretve su idealne za kajtere. Uz uvijek dovoljno vjetra, plaže su pjeskovite i plitke. Mnogi Slovenci, Austrijanci i domaći ljubitelji ovoga adrenalinskog sporta pronašli su ovo mjesto sami. Mišljenja smo da se ovaj prirodni fenomen može digniti na još veći nivo.
✅ Na mjestu gdje se susreću more i rijeka, nalazi se slikovito mjesto Blace. Smješteno u prekrasnom zaljevu u dolini rijeke Neretve svoju posebnost može zahvaliti mješavini mediteranskog ugođaja s opojnim mirisima što ih rijeka donosi sa sobom. Zbog blizine delte Neretve, pješčanih plićina i učestalog sjeverozapadnog vjetra, ovo malo mjesto je posljednjih godina postao sinonim za avanturizam i adrenalinske sportove, pa njegovi posjetitelji mogu uživati u fotosafariju i vožnji Neretvom u tradicionalnim riječnim brodicama, riječnom i morskom ribolovu, te popularnom kitesurfingu.
🟩 REZERVIRANO
NAPOMENA:
Parcela je trenutno dio veće parcele od 1385 m2 koja se na zahtjev kupca može podijeliti na manji dio parcele kao što je ovdje i napisano. Kupac može rezervirati parcelu i u postupak se kreće sa geodetom. Nakon izvršene parcelizacije i upisa u zk, kupac isplaćuje kupoprodajnu cijenu.
✅ Puna usluga, od razgleda do prepisa nekretnine na budućeg vlasnika.
❓Za upite i više molim kontakt na
+385 91 356 0698 (Zvonimir)
+385 91 606 2145 (Ured)
* osobno sudjelujemo u renovacijama i izgradnji objekata i pružamo usku suradnju s pravnicima, geodetima i građevinskim firmama kako bismo vam pomogli kroz cijeli proces povezan sa nekretninom.
[email protected]
🔍opusnekretnine.hr


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga