OPATIJA, POBRI- građevinsko zemljište, zgrada i villa, idejn

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Pobri, Opatija - Okolica, Primorsko-goranska

Telefon  091/420-1339, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 05.07.2023.
Oglas pregledan: 219 puta
Šifra oglasa: 5325474

Cijena:
500.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 1.678,00 m²
Dozvole: vlasnički list

Opširnije o oglasu

OPATIJA-POBRI

Prodajemo lijepi građevinski teren na traženoj lokaciji u Pobrima iznad Opatije. Teren se prostire na dvije čestice te sveukupno s putem ima 1678 m2( čestica 1-752m2, čestica 2-613 m2). Sva infrastruktura se nalazi odmah do terena te je asfaltiran pristupni put. Također za teren postoji idejni projekt s zgradom od tri stana te urbanom villom s bazenom. Odlična nekretnina na dobroj i traženoj lokaciji sa mogućnošću izmjena po želji kupca. IDEALNO ZA INVESTICIJU!!! PREPORUKA AGENTA!!!
ZGRADA
Stan br. 1 u prizemlju se sastoji od tri spavaće sobe, velikog dnevnog s kuhinjom i blagavaonicom open space koncepta, hodnika, walk in ormara, tri kupaonice te gostinjskog wc-a. Također stanu pripada i okućnica na kojoj se nalazi bazen, sunčalište, terasa te vrt.
Stan br. 2 na prvome katu se sastoji od tri spavaće sobe, velikog dnevnog s kuhinjom i blagavaonicom open space koncepta, hodnika, walk in ormara, tri kupaonice te gostinjskog wc-a, zimskog vrta te balkona.
Stan br. 3 na drugome katu se sastoji od tri spavaće sobe, velikog dnevnog s kuhinjom i blagavaonicom open space koncepta, hodnika, walk in ormara, tri kupaonice te gostinjskog wc-a, zimskog vrta te balkona.

VILLA
Urbana villa je koncipirana kao jedna stambena jedinica. Sastoji se od prizemlja, prvog i drugog kata. Prizemlje se sastoji od ulaznog prostora, dnevnog boravka s kuhinjom i blagavaonicom open space koncepta, stubišta i lifta, zimskog vrta, gostinjskog wc-a te ostave. Na prvome katu se nalaze tri spavaće sobe, tri kupaonice, tri garderobe, sanitarni čvor, loggia i terasa. Na drugome katu se nalazi fitness, sauna, četvrta spavaća soba, kupaonica, garderoba, sanitarni čvor, terasa s bazenom te balkon. Također villu krasi prostrana okućnica.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
http://www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 22445

Renato Vrčković
Agent s licencom
Mob: +385 91 420 1339
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-nekretnine.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga