MASLINIK I LJETNJIKOVAC - TREĆI RED DO MORA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Peroj, Vodnjan, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 854 puta
Šifra oglasa: 5796659

Cijena:
169.900 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: poljoprivredno
Površina: 2,51 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Na predivnoj Jugozapadnoj obali poluotoka Istre smješteno je jedno malo priobalno naselje zvano Peroj, naselje je bogato povijesnom baštinom, te predivno locirano sa prelijepom starogradskom jezgrom. Starogradska jezgra i većina osnovnih potrebnih sadržaja u Peroju smješteni su na prelijepom brdašcu koji pruža prelijepi pogled na more i Brijunsko otočje, također naselje sadrži priobalje sa predivnim plažama i novouređenom šetnicom, koje iz godine u godinu podiže svoju razinu kvalitete ulaganjem u spomenuti sadržaj i kulturu.

Upravo u Peroju u neposrednoj blizini plaža Martulina i Portić, a na samo 200 metara do mora smjestio se ovaj predivni maslinik sa preko 50 stabala maslina. Površine je 2507 m2i osim maslina posjeduje ljetnjikovac zidan kamenom i dio sa spremnikom za vodu. Parcela je poljoprivredne namjene i pomno je održavana te je ljetnjikovac idealan za predah i odmor, a svakako da blizina mora i atraktivna lokacija imaju svoju prednost. Vlasništvo je uredno.

Zemljište predstavlja idealnu priliku za bavljenje maslinarstvom, a isto tako omogućuje uživanje u miru i prirodi nedaleko od mora i centra Peroja.Navedeno zemljište predstavlja veoma zanimljivu investiciju na odličnoj i atraktivnoj lokaciji te pruža budućem kupcu veoma ekonomično ulaganje u smislu zemljišta za odmor i rekreaciju ili uređivanja istog te bavljenjem maslinarstva.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga