MARČELJEVA DRAGA, građevinsko zemljište za kuću s 4 stana

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Marčeljeva Draga, Rijeka, Primorsko-goranska

Telefon  098/935-4007, 051/858-544

Oglas je aktivan od 01.06.2023.
Oglas pregledan: 1804 puta
Šifra oglasa: 5289217

Cijena:
370.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 820,00 m²

Opširnije o oglasu

Građevinsko zemljište za izgradnju višestambene jedinice s mogućnošću izgradnje 4 stana te s pogledom na Kvarnerski zaljev. Ovo zemljište pruža atraktivnu lokaciju za stanovanje zbog svoje blizine mora i prekrasnog pogleda koji se pruža s tog područja.
Planiranje izgradnje na ovom zemljištu uključuje dva dvoetažna stana s okućnicom i dva stana na zadnjem katu zgrade. Ova kombinacija omogućuje različite opcije stanovanja za buduće stanare.
Dvoetažni stanovi s okućnicom pružaju prostor za privatnost i dodatnu vanjsku površinu. Ovi stanovi su raspoređeni na nižim katovima zgrade i imaju vlastiti pristup okućnici. Ova okućnica može pružiti prostor za vrt, terasu ili druge vanjske aktivnosti.
Dva stana na zadnjem katu predstavljaju mogućnost za stanovanje s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaljev. Ovi stanovi će vjerojatno imati balkone ili terase s kojih će stanari moći uživati u panoramskom pogledu na more i okolinu.
Pri izgradnji višestambene jedinice na ovom zemljištu, važno je uzeti u obzir urbanističke smjernice i regulative kako bi se osigurala sigurna i funkcionalna zgrada koja će zadovoljiti potrebe stanara. Također, važno je voditi računa o arhitektonskom dizajnu koji će se uklopiti u okolinu i maksimalno iskoristiti prednosti ovog atraktivnog položaja.
Mogućnost kompenzacije za stan u zgradi.

Za sve informacije kontaktirajte agenta

ID KOD AGENCIJE: 1129

Nadija Brnelić
Voditelj ureda
Mob: +385 98 9354 007
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga