LIKA, zemljište od 5800m2

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Oštarije, Josipdol, Karlovačka

Telefon  098/935-4007, 051/858-544

Oglas je aktivan od 12.08.2023.
Oglas pregledan: 3139 puta
Šifra oglasa: 5375430

Cijena:
35.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 5.811,00 m²
Dozvole: vlasnički list

Opširnije o oglasu

U srcu čarobne Ličke regije, leži ovo prekrasno veliko zemljište koje predstavlja pravu riznicu prirodnih ljepota. Sastoji se od dva različita dijela, svaki s posebnim šarmom i mogućnostima.
Prvi dio, građevinski, proteže se na otprilike 2800 četvornih metara uz samu cestu. Ova izloženost omogućava laku dostupnost i udoban pristup. Zamislite svoj budući dom ili poslovni objekt kako se uzdiže na ovom dijelu zemljišta, s panoramskim pogledom na okolni pejzaž. Ova površina pruža priliku za stvaranje ugodnog i funkcionalnog prostora koji će istovremeno iskoristiti blizinu ceste, olakšavajući putovanja i komunikaciju.
Drugi dio, poljoprivredni, obuhvaća preostalih 3000 četvornih metara i proteže se prema borovoj šumi. Ovdje se pruža prava idilična atmosfera, gdje možete uroniti u netaknutu prirodu, osluškivati šum vjetra među borovima i uživati u svježem zraku. Ovaj dio zemljišta nudi vam priliku za raznolike aktivnosti, kao što su uređenje vrta, sadnja voćaka ili stvaranje odmorišta u prirodi.
Ova jedinstvena parcela smještena je svega 500 metara udaljena od glavne ceste koja vodi prema Josipdolu i Ogulinu, što čini njezinu lokaciju iznimno povoljnom za razvoj turizma. Prostrano zemljište može poslužiti kao izvanredna polazna točka za turističke aktivnosti, bilo da je riječ o ruralnom turizmu, avanturističkim izletima ili pak mirnom bijegu od gradske vreve.
Ova parcela ne samo da nudi raznolike mogućnosti, već i nosi duh Ličke regije u svakom kvadratnom metru. Ako tražite neotkriveni biser gdje možete ostvariti svoje snove o životu u skladu s prirodom ili razviti turistički raj, ovo prekrasno zemljište u Lici pruža vam idealnu platformatu za vašu budućnost.

Za sve informacije kontaktirajte agenta

ID KOD AGENCIJE: 1482

Nadija Brnelić
Voditelj ureda
Mob: +385 98 9354 007
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga