KOSTRENA, građevinsko zemljište za obiteljsku kuću

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Plešići, Kostrena, Primorsko-goranska

Telefon  098/935-4007, 051/858-544

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 698 puta
Šifra oglasa: 5839280

Cijena:
125.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 814,00 m²
Dozvole: vlasnički list

Opširnije o oglasu

KOSTRENA, građevinski teren s pogledom na more - Idealno mjesto za Vašu obiteljsku kuću!

Pronađite svoj dom na ovoj prekrasnoj lokaciji s nevjerojatnim pogledom na more. Ovaj teren nudi izuzetnu priliku za gradnju Vašeg snova - prostor koji zrači mirom i ljepotom, savršeno okruženje za stvaranje doma iz snova.

Građevinski teren na traženoj lokaciji koji pruža nevjerojatan pogled na plavetnilo mora, te pruža osjećaj spokoja i sreće, stvarajući savršeni ambijent za Vašu obiteljsku oazu. Udaljen od gradske vreve, ali dovoljno blizu svih potrebnih sadržaja, ovo je mjesto koje nudi najbolje od oba svijeta.

Teren je idealan za gradnju obiteljske kuće koja će savršeno odgovarati Vašim potrebama i željama. Prostrani prostor omogućuje kreativnost i fleksibilnost u planiranju, dok je prirodna topografija terena idealna za različite namjene - od prekrasnog vrta do bazena s pogledom na more, opcije su beskrajne.

Ova lokacija nije samo idealna za izgradnju obiteljskog doma, već i kao investicijska prilika koja obećava. Svojim jedinstvenim položajem i spektakularnim pogledom, teren osigurava vrijednost koja će rasti s vremenom.

Ne propustite priliku da ostvarite svoje snove - kontaktirajte agenta već danas i saznajte više o ovoj jedinstvenoj ponudi!

Za sve informacije kontaktirajte agenta

ID KOD AGENCIJE: 2403

Nadija Brnelić
Voditelj ureda
Mob: +385 98 9354 007
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga