IZNIMAN GRAĐEVINSKI TEREN SA POGLEDOM NA MOTOVUN

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rakotule, Karojba, Istarska

Telefon  091/572-3281

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 780 puta
Šifra oglasa: 5795351

Cijena:
220.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 1,41 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

Motovunje mjesto ugodnog življenja, jedinstvene i očuvanekulturne i prirodne baštine,visoko razvijene i raznolike turističke ponude,prepoznatljivog gastronomskog doživljaja baziranog na autohtonim,ekološkim poljoprivrednim proizvodima,postojbina tartufa i čuvenog motovunskog terana.

Najbolje je sačuvanasredovjekovna utvrda, koja se razvila na vrhu strmog brežuljkate vjerojatno najpoznatiji i najatraktivniji istarski srednjovjekovni gradić smatra se centrom sjevernog dijela Istre koji pažnju plijeni prirodnim ljepotama i atraktivnim turističkim ponudama.

Upravo u okolici Motovuna na prodaju je jedinstvena građevinska parcela sa nevjerojatnim pogledom na slikoviti gradić Motovun.U okruženju vila sa bazenom ova građevinska parcela je smještena u zoni predviđenoj za turističke namjene tj. gradnje vile sa bazenom. Veličina zemljišta je 1413 m2 na blago nakošenom terenu uz asfaltni put te se sva infrastruktura se nalazi neposredno do terena.

Atraktivnost ovog građevinskog zemljišta u čarobnim pejsažima srednje Istre kraj vinograda, maslinika i atraktivne sportsko-rekreativne staze, Parenzane, te nudi veliku mogućnost budućem kupcu uživanja u istom u smislu gradnje doma za obiteljski život sa prostranom okućnicom iskoristivom za različiti sadržaj, a isto tako i za bavljenje turističkom djelatnošću.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385915723281
[email protected]
KARMEN CETINA
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga