ISTRA, TAR - Atraktivno zemljište ugostiteljsko turističke n

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  092/106-5592, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 17.10.2023.
Oglas pregledan: 1166 puta
Šifra oglasa: 5486845

Cijena:
360.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 4.343,00 m²

Opširnije o oglasu

ISTRA, TAR - Atraktivno zemljište ugostiteljsko turističke namjene

Općina Tar-Varbiga smještena je između turističkih središta Poreča i Novigrada, nudeći njihov šarm nadohvat ruke, no ujedno njegujući vlastitu autentičnu ponudu u kojoj dominiraju maslinarstvo i ribarstvo, gostoljubivost domaćih ljudi i tradicija koja se prenosi s koljena na koljeno.
Tar-Vabriga je općina sa šest naselja koja je nastala izdvajanjem iz grada Poreča. Priča počinje spajanjem dvaju mjesta u jedno, mjesta što sažimlju snažne kontraste u jedinstvenu cjelinu. Tu se istodobno nailazi na najveću rijeku istarskog poluotoka, Mirnu, kako se ulijeva u nemirno more i stvara čudesne slike u prirodi, ali i putove koji vode u unutrašnjost, carstvo svježih šuma i maslinika. Plantaže maslinika koji uokviruju Tar i Vabrigu te se spuštaju od zaleđa sve do mora, upravo zbog izvanrednog položaja daju najbolje maslinovo ulje u Europi.

U blizini naselja Tar prodaje se zemljište ugostiteljsko turističke namjene-zabavni centar veličine 4343 m2. Prvi dio je zeleni pojas iz kojeg se ulazi u ugostiteljsko turističku namjenu.
Unutar površina gospodarske namjene ugostiteljsko turističke- zabavni centar dozvoljava se gradnja građevina sportske namjene i uređenje otvorenih sportskih i rekreativnih prostora i igrališta, kao dopuna turističko ugostiteljskoj ponudi turističkog područja Lanterna sportskim i rekreacijskim sadržajima koji zahtijevaju veće površine, ili se zbog drugih ograničenja i utjecaja ne mogu smjestiti u neposrednoj blizini smještajnih turističkih kapaciteta, te gradnji ugostiteljskih građevina za zabavu i razonodu, kao i drugih građevina, instalacija, naprava i uređaja za sport, rekreaciju, manifestacije, zabavu i razonodu (karting, konjičke staze i poligoni, sportska strelišta, luna park, aqualand i sl.).

Vlasništvo uredno.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja


ID KOD AGENCIJE: 25010

Stefani Kapel
Agent s licencom
Mob: +385 92 106 5592
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga