ISTRA, POMER - Građevinsko zemljište s pogledom na more

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Pomer, Medulin, Istarska

Telefon  095/576-8337, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 22.05.2024.
Oglas pregledan: 246 puta
Šifra oglasa: 5879719

Cijena:
320.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 742,00 m²
Dozvole: vlasnički list

Opširnije o oglasu

ISTRA, POMER - Uredno građevinsko zemljište smješteno svega 100 m od mora s predivnim pogledom, s mogućnost gradnje samostojećeg objekta P+1 do 3 stambene jedinice.

Ponosno predstavljamo jednu od danas rijetkih prilika zemljišta na ovoj lokaciji. Naime, riječ je o visoko vrijednome građevinskom zemljištu koje se smjestilo u nezaobilaznom Pomeru, a ono što ovo zemljišta razlikuje od svih ostalih jest upravo činjenica kako se nalazi svega 100 m od mora, a pogled koji se pruža sa zemljišta vrijedan je vaše pažnje.

OPIS ZEMLJIŠTA:
Riječ je o zemljištu smještenom u građevinskoj zoni s mogućnosti gradnje samostojećega objekta P+1 (prizemlje + 1 kata) koji se može sastojati do najviše 3 stambene jedinice. Odnosno, na ovoj lokaciji imate priliku sagraditi vilu, kuću za odmor, obiteljsku kuću ili obiteljsku kuću s do 3 stambene jedinice.

Parcela se nalazi na blago uzdignutoj poziciji naspram ostalih, čime svojim vlasnicima osigurava vječan pogled na more. Izgradivost na ovome zemljištu iznosi 30 % što je i više nego dovoljno za izgradnju objekta iz vaših snova, sa svim popratnim sadržajem. Parcela posjeduje pristup s asfaltirane ceste, a sva potrebna infrastruktura poput struje, vode, telefonske linije i kanalizacije nalazi se nadomak parcele.

OPIS LOKACIJE:
Parcela se nalazi nadomak plaža, a ono u što smo sigurni kako će vas zanimati jest informacija kako općina na ovome području posjeduje plan potpunog uređenja šetnjica i plaža čime se očekuje kako će u budućnosti isti projekt pozitivno utjecati na vrijednost nekretnina. Osim toga, predivne uređene plaže i trenutno postojeće šetnjice nalaze se svega 3 do 5 minute hoda od parcele.

Pomer ujedno posjeduje i jednu od sigurnijih marina, a koju čuva prirodni Pomerski zaljev. U istoj marini imate priliku veza vlastite brodice koju možete budno držati na oku iz objekta kojega budete odlučili sagraditi. Uz sve spomenuto, bitno nam je i za istaknuti kako se u Pomeru nalazi sav sadržaj potreban za siguran i miran obiteljski život, tako već na samo 2 minute vožnje od parcele nalaze se brojne trgovine, veče trgovine, manja tržnica, doktori, škola, restorani i kafići. Pomer je i dobro prometno povezan sa svim mjestima koji ga okružuju poput:

* Medulina (10 minuta vožnje),
* Banjola (5 minuta vožnje),
* Premanture i Rt Kamenjaka (9 minuta vožnje),
* Pule (14 minuta vožnje),
* Pulski aerodrom (pristupom brze besplatne ceste 13 minuta vožnje),
* Istarski ipsilon (pristupom brze besplatne ceste 11 minuta ).

DODATNE INFORMACIJE:
* Vlasništvo zemljišta je uredno.
* Zemljište posjeduje pristupni put.
* Kao posrednici posjedujemo svu potrebnu dokumentaciju koja potvrđuje namjenu zemljišta, kao i sve mogućnosti gradnje na njemu, a u što smo sigurni da značajno olakšava kupovinu zemljišta.
* Vlasnik je u posjedu i idejnoga projekta izgradnje kojega možete koristiti kao primjer ili vodilju u razmatranju odluke o kupovini zemljišta. Iste je idejne projekte moguće preuzeti.
* Uz ovo zemljište imate priliku kupiti dodatna dva zemljišta koja se prodaju na ovoj lokaciji sa sličnim mogućnostima.

S obzirom na svoju atraktivnu lokaciju vo zemljište predstavlja idealnu opciju za sve one koji traže rijetke prilike za izgradnjom vlastitih privatnih objekata ili za sve one koji traže rijetke prilike za razvoje luksuznog turističkog proizvoda i usluge.

Za sva dodatne pitanje, potrebne informacije ili želju za organizacijom termina razgleda zemljište, sve dokumentacije i lokacije zemljišta slobodno nas kontaktirajte!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 30568

Loren Kečan
Agent s licencom
Mob: +385 95 576 8337
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Gordana Grabar Čubrilo
Agent pripravnik
Mob: +385 91 555 8318
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga