Istra, Oprtalj građevinsko zemljište 4615 m2

Lokacija  Oprtalj, Istarska

Telefon  091/617-4743

Oglas je aktivan od 17.04.2024.
Oglas pregledan: 96 puta
Šifra oglasa: 5837515

Cijena:
470.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 4.615,00 m²

Opširnije o oglasu

Na prodaju je prekrasno građevinsko zemljište s šarmantnom kameno kućom u mirnom prirodnom okruženju.

Ukupno građevinsko zemljište od 4615 m2 je na prodaju, od kojih je 1800 m2 namijenjeno za gradnju.

Ovo predivno zemljište nalazi se u idiličnom prirodnom okruženju i idealno je za one koji traže mir i tišinu ili za investitore koji žele iskoristiti svoju kreativnost. Na zemljištu se nalazi tradicionalna kamena kuća s površinom od 100 m2 koja nudi autentično iskustvo istarskog ruralnog života.
Iako je kuća potrebna renovacija, njezina arhitektura i karakter pružaju neograničene mogućnosti za stvaranje vlastitog utočišta ili turističkog objekta.

Svi potrebni priključci - voda, struja i bio-klarifikacijska jama - već su dostupni, što olakšava proces renovacije i omogućuje brzi početak vaših ideja. Bio-klarifikacijska jama je nova (izgrađena 2023. godine).

Izgrađen je prilaz za dostavu građevinskih strojeva i građevinskog materijala.

Ovo zemljište pruža izvanrednu priliku za one koji cijene ljepotu prirode i žele stvoriti svoje vlastito utočište u netaknutoj okolini.
Susjedna ruševina također je dostupna za kupnju kako bi se postigla ukupna površina od 6000 m2. U blizini se nalazi tvrtka koja nudi pomoć na više jezika uključujići i njemački.

Opis lokacije:
Oprtalj je slikovito selo smješteno na zapadnoj obali Istre u Hrvatskoj. Ovo malo mjesto poznato je po svojoj netaknutoj prirodi i mirnom okruženju, što ga čini popularnom destinacijom za odmor i opuštanje.

Udaljenost od Umaga je 30 km, od Buja 17 km, od Poreča 36 km, od Pule 79 km, od Rijeke 70 km i od Rovinja 62 km.

Osim prirodne ljepote, Oprtalj nudi bogato kulturno naslijeđe. Posjetitelji mogu istražiti crkvu iz 13. stoljeća i prošetati slikovitim ulicama i trgovima okruženim tradicionalnim istarskim kamenim kućama.
Gastronomska ponuda Oprtlja također je impresivna, s brojnim restoranima i konobama koji poslužuju ukusna lokalna jela poput svježe ribe, plodova mora, maslinovog ulja i istarskih specijaliteta poput pršuta i tartufa.
Oprtalj je idealno odredište za sve one koji žele pobjeći od gužve i uživati u opuštajućem odmoru u prekrasnom krajoliku, uz ukusnu hranu i gostoljubive ljude.

Oprtalj i njegova okolica vrlo su popularni među biciklistima jer regija nudi impresivne poglede sve do mora. U blizini se nalazi Aquapark, vinogradi i plaže u Umagu i Novigradu. U mjestu Buje nalaze se trgovine za kupovinu.

Kontaktirajte nas kako biste saznali više o ovoj jedinstvenoj ponudi.
Tel. +38591 617 4743
Nudimo savjetovanje na više jezika: njemački, engleski, talijanski.




ID KOD AGENCIJE: 128

Marija Božić
Direktor
Mob: +385 91 617 4743
E-mail: [email protected]
www.cro-living.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga